Rabattkoder till Intimera

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på intimera.se

Intimera
Intimera erbjuder allt inom sexleksaker och intimprodukter för män, kvinnor och par. 2008 startade Intimera sin nätbutik och idag har de över 40 000 nöjda kunder. Deras mål är att tillfredsställa så många människor som möjligt med sina noga utvalda produkter som håller hög kvalitet och säljs till några av marknadens lägsta priser. Med en Intimera rabattkod får du ett erbjudande som förbättrar butikens redan låga priser. Läs mer »
Fri frakt hos Intimera
Fri frakt hos Intimera vid köp över 1000 kr
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Intimera

65

personer har besökt vår sida för Intimera denna vecka

2

personer har sparat pengar hos Intimera denna vecka

Butiker liknande Intimera

Populära butiker i samma kategori som Intimera. Se alla butiker inom kategorin vuxenartiklar.

Info om Intimera rabatter

Intimera Screenshot Screenshot från intimera.se
Intimera garanterar konkurrenskraftiga priser på produkter som rabbits och vibratorer, lösvaginor, BDSM/bondage tillbehör, kondomer och mycket annat från märken som Fifty Shades of Grey, Lelo och Belladot. Dessutom levereras dina varor snabbt och diskret och du har hela 365 dagars öppet köp. Din Intimera rabattkod skriver du in när du lagt dina varor i kundkorgen och går till kassan för att slutföra ditt köp. Klistra eller skriv in koden i rutan under summa och frakt och tryck på lägg till så dras rabatten automatiskt av.

Utbud för alla

Intimeras inställning är att det inte ska spela någon roll om man är singel, gift, hetero, gay, ung eller gammal. Alla har rätt till njutning och därför letar de ständigt efter produkter som kan bredda sortimentet och tillfredsställa fler. Deras team arbetar dessutom för att inspirera och utbilda sina kunder. Det handlar mycket om att eliminera skammen runt sexleksaker och att låta det bli något naturligt. Intimera har en användarvänlig webbsida med menyer där du enkelt kan navigera dig till det du letar efter. Det finns kategorier och underkategorier för henne, honom och båda samt ett apotek med vårdande produkter. På hemsidan hittar du dessutom alltid de senaste nyheterna, testvinnare och sortiment till utförsäljning. Har du några frågor eller funderingar går det bra att kontakta Intimeras kundtjänst, som svarar inom 24 timmar på vardagar. Varför inte använda en rabattkod till Intimera idag och ge dig själv eller din partner en present?