Rabattkoder till Kronan

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på kronan.com

Kronan
Kronan är är nätbutiken som säljer de klassiska cyklarna inspirerade av försvarets cyklar från 1942. Sedan ett par år tillbaka säljer Kronan även barnvagnar av högsta kvalitet. Både cyklarna och barnvagnarna är anpassade för svenska förhållanden och är både säkra, snygga och tåliga. Handla du med en Kronan rabattkod får du möjlighet att sänka priset på din beställning. Läs mer »
Fri frakt hos Kronan
Just nu fri frakt på alla cyklar och barnvagnar hos Kronan
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Kronan

18

personer har besökt vår sida för Kronan denna vecka

8

personer har sparat pengar hos Kronan denna vecka

Butiker liknande Kronan

Populära butiker i samma kategori som Kronan. Se alla butiker inom kategorin cyklar.

Info om Kronan rabatter

Kronan Screenshot Screenshot från kronan.com
Kronans historia startar redan i början av 1900-talet. Det svenska försvaret skulle ta fram nya cyklar åt soldaterna. Kravet var en robust och pålitlig produkt med en stilren design. Resultatet blev Kronans cykel. År 1997 hittade tre Uppsala-studenter ett överskottslager med dessa cyklar. De började sälja dem till sina vänner men efterfrågan kvarstod när lagret var slutsålt. Med hjälp av gamla ritningar kunde de tillverka nya cyklar efter gammal förlaga. Företaget Kronan var fött. Designen har vidareutvecklats sedan 1900-talet och cyklarna finns nu i både dam- och herrmodell, med växlar och i ett flertal färger. Kanske ska du unna dig en klarröd cykel nu när du har en Kronan rabattkod? År 2004 tog familjen Brunstedt över företaget och de vidareutvecklar varumärket. Sedan övertagandet har har även barnvagnar börjat ingå i sortimentet. Självklart håller de lika hög kvalitet och säkerhetstänk som cyklarna.

Våra barn är det käraste som vi har. Se till att ditt barn rullar tryggt. En vagn från Kronan är bland det bästa och säkraste som du kan välja. Passa på att utnyttja en Kronan rabattkod för att få ett bra pris på en säker och trendig barnvagn från Kronan. Vilken typ av vagn är du ute efter? Kronan kan erbjuda liggvagnar för den första tiden och sittvagnar för det lite äldre barnet. Liksom cyklarna är vagnarna robusta och tillverkade för att klara av det svenska klimatet. Kronan har valt att ha så kallade lufthjul på sina vagnar för att de ska klara av att rullas på olika typer av underlag. Alla körhandtag är ergonomiskt utformade och ställbara. Vagnarna har en väl tilltagen lastdel för att du ska kunna få med alla nödvändiga saker så som ombyten och nappflaskor. Till de flesta modeller kan du dessutom köpa till exempelvis regnskydd och myggnät - skräddarsy en vagn som passar för ditt och ditt barns behov.