Rabattkoder till Laitis

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på laitis.se

Laitis
Laitis är en del av Autoexperten och säljer bildelar, verktyg, maskiner, snöskotrar och en hel del produkter inom hem & fritid. Man har varit verksamma i branschen under 50 år och har flertalet fysiska butiker i norra Sverige. Företagets affärsidé är att tillhandahålla produkter till industrier, verkstäder och privatpersoner till ett fördelaktigt pris. De vill vara marknadsledande med olika reservdelsprodukter och håller en hög kompetens vad gäller alla deras produkter. Saknar man något till bilen eller gillar att själv reparera och fixa kan man med fördel använda en Laitis rabattkod när man handlar på sidan. Eftersom det finns mycket kunskap inom Laitis kan man prata med deras kundtjänst om man har några frågor kring produkter eller tillvägagångssätt. Läs mer »
Handla fraktfritt från Laitis.se
Fri frakt på alla beställningar med ett ordervärde på över 500 kr hos Laitis
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Laitis

58

personer har besökt vår sida för Laitis denna vecka

1

person har sparat pengar hos Laitis denna vecka

Butiker liknande Laitis

Populära butiker i samma kategori som Laitis. Se alla butiker inom kategorin bildelar.

Info om Laitis rabatter

Laitis Screenshot Screenshot från laitis.se
Nätbutiken har ett stort utbud av produkter, framförallt reservdelar till bilar. Ska man använda en av våra Laitis rabattkoder till bildelar kan man enkelt söka delar med hjälp av registreringsnumret på bilen för att säkerställa att produkten passar just din bil. På Laitis.se finns en flik där man har samlat en kunskapsbank. Här kan man läsa om allt från batterier till skruvdragare om man är osäker på hur produkter fungerar eller vad det är man kan behöva. Det finns även en box på startsidan där man i fritext kan söka efter olika produkter. Detta är smidigt då Laitis har över 200 000 olika produkter i sitt sortiment. Om man är en erfaren mekaniker eller tycker om att meka finns det en flik på sidan där Laitis beskriver nya produkter som har tillkommit till sortimentet.

De produkter man är intresserad av läggs i en varukorg och man kan från denna gå direkt till kassan och betala. Det är även här man skriver in sin Laitis rabattkod för att få ett rabatterat pris. Man kan välja att betala med faktura utan extra kostnad. Laitis accepterar även kortbetalningar, delbetalningar och banköverföringar. Som kund har man alltid 30 dagars öppet köp och alla beställningar över 500 kr fraktas utan extra kostnad.