Rabattkoder till Life

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på lifebutiken.se

Life
Life är en av Nordens största hälsokostkedjor. De satsar på ett noggrant utvalt sortiment med produkter av hög kvalitet och de har allt från naturlig hudvård till ett brett utbud av kosttillskott och livsmedelsprodukter. Life säljer också miljömärkta städprodukter och har även varor som exempelvis vetekuddar och sovmasker. De erbjuder helt enkelt kunderna allt som hjälper dem att få en bättre balans i livet, fysiskt, mentalt och ur miljösynpunkt. Life har förutom butiker över hela landet, också en nätbutik med ett stort utbud till bra priser. Kombinerar du köpet med en Life rabattkod får du dessutom extra mycket för pengarna. Utbudet av kosttillskott är omfattande och här hittar du svenska, högkvalitativa märken som Nordbo, Medicine Garden och Holistic. Life har också utvecklat sitt eget prisvärda varumärke med samma namn. I serien finns en stor bredd av produkter, inte bara inom kosttillskott, utan inom sport och nutrition. Många av oss i Sverige vill ta ett vitamin D-preparat under årets mörka månader, då det finns risk för att vi får för lite dagsljus för att tillgodogöra oss vitaminet. Life har d-vitamin inte bara från sitt eget märke, utan från ett flertal andra kända varumärken i olika prisklasser. Vilka preferenser du än har på just d-vitamin hittar du sannolikt det i utbudet. Läs mer »
Life erbjudande
Här hittar du alla just nu aktuella erbjudanden hos Lifebutiken
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos Life
Hos Lifebutiken får du fri frakt på alla beställningar över 299 kr
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Life

95

personer har besökt vår sida för Life denna vecka

6

personer har sparat pengar hos Life denna vecka

Butiker liknande Life

Populära butiker i samma kategori som Life. Se alla butiker inom kategorin hälsa.

Info om Life rabatter

Life Screenshot Screenshot från lifebutiken.se
Hos Life finns kosttillskott specialanpassade för kvinnor, till exempel preparat innehållande fytoöstrogen och järn som passar för kvinnor i livets alla skeden Life har också en hel kategori kosttillskott speciellt utvecklade för män, bland annat produkter som kan förbättra prostatans funktion. Föräldrar som vill ge sina barn ett bra kosttillskott hittar också ett stort utbud av vitaminer, mineraler och fettsyror speciellt anpassade för barns behov. Eftersom tabletter kan vara svåra att svälja för barn finns det gott om varianter av tuggisar eller kosttillskott i vätskeform. Många barn kan ha problem med magen och är känsliga för laktos, vilket leder till magknip och en allmänt olustigt känsla i magen. Då kan ett kosttillskott med mjölksyrabakterier ge en enkel, säker men tillika effektiv lindring. Omega-3 är en annan produkt som många föräldrar ville ge till sina barn och i Life-sortiment hittar du flera väletablerade varumärken som säljer noga kontrollerade och rena omega 3-preparat för både vuxna och barn. Vill du fylla på skafferiet med kvalitativa kosttillskott för hela familjen rekommenderar vi också att du använder en av våra Life rabattkoder som ger dig ännu mer för pengarna.

Life har ett trevligt sortiment av skönhets- och hudvårdsprodukter. Givetvis har de kosttillskott som är avsedda för att främja hår, hud och naglar men i utbudet finns många andra typer av produkter också. Ekologisk solkräm med hög solskyddsfaktor är ett exempel på en exklusiv vara som blir alltmer efterfrågad av konsumenterna. Den här typen av produkter innehåller vanligtvis flera kemikalier, men med hjälp av utbudet från Life kan du alltså använda krämer med en renare ingredienslista. Hos Life hittar du också vårdande ansiktsoljor, tvålar och sminkborttagningsprodukter. Alla har de ett bra innehåll som är snällt både mot din hud och mot naturen. Life utför regelbundna tester både på produkterna och verksamheten i sin helhet och är kontrollerad av Livsmedelsverket. För alla som vill prova på på något specifikt kosttillskott är det alltså tryggt att köpa det från Lifebutiken på webben. Vill du använda din Life rabattkod gör du det enkelt och smidigt i samband med betalningen på hemsidan.

Kontakta Life

AdressLife Europe AB
Jan Stenbecks Torg 17
Box 1027
164 21 Kista
E-post[email protected]