Rabattkoder till Mat.se

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på mat.se

Mat.se
Mat.se är en oberoende matbutik som säljer mat på nätet. Med en Mat.se rabattkod handlar du färska varor och får dem hemlevererade till dörren. Företaget levererar mat till kunder bosatta i Göteborg- och Stockholmsområdet. Förutom ett fullsortiment av matvaror erbjuder Mat.se veckomenyer och recept där kunden har möjlighet att handplocka sina matvaror. Om du gör din beställning innan midnatt så levereras den hem till din dörr redan nästa dag! Läs mer »
Mat.se frifrakt
Hemkörning av din mat ingår när du handlar för minst 750 kr hos Mat.se
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Mat.se

9

personer har besökt vår sida för Mat.se idag

1

person har sparat pengar hos Mat.se idag

Butiker liknande Mat.se

Populära butiker i samma kategori som Mat.se. Se alla butiker inom kategorin mat.

Info om Mat.se rabatter

Mat.se Screenshot Screenshot från mat.se
Är du trött på att stressa runt i affären för att hinna veckohandla innan affären stänger? För att inte tala om hur enerverande det kan vara att behöva stå i långa köer och vänta. Tiden som du tillbringar i matvaruaffären skulle ju kunna användas till något mycket roligare. Nu finns lösningen på dina problem närmare än du tror. Gå helt enkelt in på Mat.se och gör dina inköp hemma i lugn och ro via nätet. Varorna håller annars samma eller lägre pris än i din vanliga matvarubutik och du förbinder dig inte till några abonnemang. Dessutom får du alltid dina varor hemkörda utan någon extra kostnad.

Företaget lanserades 2012 och blev på kort tid den ledande aktören inom sin nisch i Göteborg, efter några år utökade man även verksamheten till Stockholmsområdet. Tanken bakom Mat.se är att förenkla för människor i vardagen. Med en rabattkod till Mat.se handlar du mat till konkurrenskraftiga priser, företagets prisnivå är jämförbar med den hos en medelstor livsmedelsbutik. För att pressa kostnaderna och säkerställa att de inte är högre än för en vanlig fysisk butik har man utvecklat egna varuflöden och IT-system.

Mat.se bjuder på fri hemleverans för alla ordrar över 500 kronor. För ordrar under 500 kronor tillkommer en leveransavgift på 49 kronor. Med en av våra Mat.se rabattkoder handlar du färska varor till lägsta möjliga pris. Som kund kan du beställa dina varor fram till midnatt, Mat.se fyller på sitt lager med färska varor över natten och nästföljande dag levereras de hem till dig. Leveranser sker alla vardagar mellan klockan 15-22, tisdagar till fredagar är det även möjligt att få mat hemlevererad mellan klockan 7-12. Transporterna sköts av ett systerföretag till Mat.se, Cold Cargo AB, de levererar alla varor i obruten kylkedja direkt från företagets lager i Västra Frölunda och Årsta hem till kundens dörr.

Vid beställning väljer kunden ett tidsfönster för levereras, är kunden inte hemma lämnas maten utanför dörren. Mat.se accepterar betalning med bankkort, kontokort eller mot faktura. Om en beställd vara inte finns i lager ersätter Mat.se denna med en likvärdig eller bättre vara. Mat.se har även utvecklat en app för att förenkla för sina kunder.

Vad väntar du på? Använd en av våra rabattkoder till Mat.se och spara pengar på dina matinköp!

Kontakta Mat.se

AdressMat.se AB
J A Pripps Gata 2
421 32 Västra Frölunda
Telefon010-884 48 27
E-post[email protected]