Rabattkoder till Middagsfrid

Handla med rabatt på middagsfrid.se

Middagsfrid
Trött på att kånka hem en tung matkasse med samma gamla varor som alltid? Trött på recept som aldrig håller vad de lovar? Låt Middagsfrid göra allt det tråkiga grovjobbet åt dig! Middagsfrid planerar dina middagar, provlagar alla recept, väljer noga ut fina råvaror, handlar och kör hem till dig. Allt som du behöver göra är att laga maten och njuta! Middagsfrid hjälper dig helt enkelt till en lättare och mer behaglig tillvaro. Med Middagsfrid matkassar lagar du enkelt god och hälsosam mat varje dag. Fokus ligger på äkta, klimatsmarta och ekologiska råvaror utan tillsatser. Med en Middagsfrid rabattkod får du en bra rabatt på Middagsfrids inspirerande matkassar för hela familjen. Läs mer »
Denna butik är just nu pausad
Vi kan tyvärr inte presentera några rabattkoder till Middagsfrid just nu. Vår förhoppning är att vi snart kommer kunna börja följa Middagsfrid igen. Kolla gärna in våra butiker i samma kategori som Middagsfrid här nedan.

Butiker liknande Middagsfrid

Populära butiker i samma kategori som Middagsfrid. Se alla butiker inom kategorin mat.

Info om Middagsfrid rabatter

Middagsfrid Screenshot
Middagsfrid var först i Sverige med idén att erbjuda hemleverans av middagsmat, vanligtvis kallat matkasse. Hos Middagsfrid får du en färdigplanerad matkasse med recept, som ger dig tid att laga god mat av högsta kvalitet, och ett gott samvete. En femdagarsleverans består av två matkassar och ca 25 matvaror. Du får allt du behöver för att laga mat till 5 middagar för 4 personer. Varje veckomeny består av 4 maträtter: en kött, en fisk-, en fågel- och en vegetarisk rätt. En av dessa maträtter räcker till två middagar. En tredagars matkasse består av mat till 3 middagar för 4 personer, ca 17 matvaror och veckomenyn baseras då på 3 av ovanstående maträtter. Utöver dessa matkassar finns även en matkasse för 2 personer samt tilläggs-matkassar som fruktkasse, fredagsmys, frukostkassen och det stora bakpaketet. Anger du dessutom en av våra Middagsfrid rabattkoder vid beställning kan du få ett extra bra pris på din matkasse!

Med leveransen följer även Middagsfrids veckoblad, med tydliga, utförliga recept och diverse tips kring tillagningen. Middagsfrid kommer hem med mat till dig mellan kl 17-22 på söndag, måndag eller tisdag lite beroende på var i Sverige du bor.

Det finns en rad populära kassar att välja mellan, allt efter smak och behov. Alla matkassar håller en hög kvalitet på både råvaror och recept. Du väljer själv hur många middagar eller personer du vill att din matkasse ska räcka till och vad för slags mat som du vill att Middagsfrid ska plocka ihop åt dig. Kanske vill du ha vegetariskt eller något extra snabbt och barnvänligt? Middagsfrids menyer uppdateras med nya recept varje vecka. Varje middag tar i snitt ca 35 minuter att laga. Middagarna är hälsosamt planerade av Middagsfrids egen nutritionist och erbjuder stor variation med 80 % mer grönsaker än genomsnittet i Sverige.

Visste du för resten att Middagsfrid var först i världen med att erbjuda färdigplanerade matkassar med recept och hemkörning? Den lysande idén kläcktes i maj 2007 av Middagsfrids grundare Kicki, en trebarnsmor och missionär inom matkvalitet som med sitt företag lade grunden för en bransch som numera finns i nästan hela världen. Men Middagsfrid var och förblir originalet.

Upptäck fördelarna med Middagsfrid du också på Middagsfrid.se! Ange din Middagsfrid rabattkod på beställningssidan så dras din rabatt direkt i kassan. När du lagt din beställning är det bara att koppla av med familjen och vänta på att det ringer på dörren.