Rabattkoder till Milrab

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på milrab.se

Milrab
Milrab är en nätbutik som säljer utrustning för ett aktivt liv. Bland kunderna hittar vi friluftsentusiaster, militären och människor med en modern och urban livsstil. Milrab är ett norskt företag som startades just i Norge 2005. Från början var den norska militären den huvudsakliga kunden. I det militära ställs höga krav på utrustningen vad det gäller både det taktiska och slitstyrkan. Specialsoldaterna blev dock snabbt ännu mer fäst vid Milrabs utrustning än vad det kanske var tänkt från början. Man insåg att man hade användning av denna förstklassiga utrustning även i vardagen. Milrab var inte sena på att snabba upp detta önskemål och började därför göra sina produkter tillgängliga för allmänheten. Idag kan du vända dig till Milrab både som privatperson och som företagskund. Man har även ett initierat samarbete med den norska polisen. Milrab har en vision om att utrustningen inte ska sätta gränser och vi jobbar kontinuerligt med att erbjuda de allra bästa produkterna och lösningarna till sina kunder. Idag är Milrab etablerade även i Sverige och Finland. Du som svensk kund kan vända dig hit för att hitta Milrab rabattkoder och få ännu mer högklassig utrustningen för dina pengar. Läs mer »
Rea-varor hos Milrab.se
Här hittar du alla just nu aktuella reor och kampanjer hos Milrab
Obekräftat slutdatum
Handla fraktfritt från Milrab.se
Vid köp över 800 kr är det fri frakt på köp från Milrab
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Milrab

6

personer har besökt vår sida för Milrab idag

0

personer har sparat pengar hos Milrab idag

Butiker liknande Milrab

Populära butiker i samma kategori som Milrab. Se alla butiker inom kategorin friluftsliv.

Info om Milrab rabatter

Milrab Screenshot Screenshot från milrab.se
Milrab har idag ett brett sortiment av olika typer av utrustning och produkter inom mängder av kategorier för dig med en aktiv och krävande livsstil. När vi går in på Milrabs hemsida kan vi till exempel klicka oss fram till kategorin Utrustning där vi bland annat hittar bärbara produkter inom Audio/Video, produkter för självförsvar, knivar & verktyg, mängder av skyddsutrustning, olika typer av lampor, vätskesystem och överlevnadskit. Under rubriken kläder & skor finns stryktåliga plagg för alla väderlekar. Bland annat kan du införskaffa alla möjliga typer av skor här. Detsamma gäller jackor, tröjor, byxor, underställ och alla möjliga huvudbonader. En annan kategori hos Milrab är klockor & glasögon. Här hittar du taktila klockor och glasögon, produkter som alltså används av den norska militären. Men även pulsklockor och vardagsklockor, precis som sportglasögon, goggles och olika tillbehör. Genom att besöka oss kan du få schyssta deals på produkterna via en av våra rabattkoder till Milrab.

Mer om Milrab.se

Använder du en Milrab rabattkod som du hittar här kan du även shoppa loss på andra populära produktkategorier hos Milrab.se. Missa inte heller den stående REA-kategorin för att få ut ännu mer av Milrabs sortiment. Men för att återvända till kategorierna så finns även mängder av schyssta och funktionella väskor och ryggsäckar som kan bära rejäla laster när du ska ut på äventyr. Kategorin profilprodukter är kanske främst avsedd för företagskunder skolor och militären, men är självklart tillgänglig även för privatpersoner. Här kan du designa din egen klädsel och utrustning och se till att teamet, idrottslaget, arbetslaget eller skolklassen har enhetlig klädsel.

Några av märkena Milrab samarbetar med och som kan köpa produkter, klädsel och utrustning från är bland annat: Amundsen, Buff, Casio, Gear Keeper, Haglöfs, Luminox, mSound, Northern Playground, Oakley, Ray-Ban, Thermowave och Water-To-Go.

Milrabs kundtjänst finns alltid tillgänglig om det skulle råda några oklarheter. Dels kan du kontakta dom via livechatt eller mail, dels finns en sektion med vanliga frågor.

Kontakta Milrab

AdressMilrab.com
C/O Posten Logistik AB
Truckgatan 6
702 27 Örebro
Telefon036-293 71 66