Rabattkoder till Pixizoo

Handla med rabatt på pixizoo.se

Pixizoo
Pixizoo är nätbutiken där du kan handla det allra mesta till barnen. Där finns baby- och barnprodukter i hög kvalitet och i noga utvalda välkända varumärken. I det stora sortimentet finns allt från barnvagnar och barnbilstolar till nappflaskor, leksaker och möbler. Surfa runt på hemsidan och se vad som passar till just ditt barn i ditt hem. Passa också på att utnyttja Pixizoo rabattkod och få en bra rabatt på din beställning. Läs mer »
Denna butik är just nu pausad
Vi kan tyvärr inte presentera några rabattkoder till Pixizoo just nu. Vår förhoppning är att vi snart kommer kunna börja följa Pixizoo igen. Kolla gärna in våra butiker i samma kategori som Pixizoo här nedan.

Butiker liknande Pixizoo

Populära butiker i samma kategori som Pixizoo. Se alla butiker inom kategorin barn.
Pixizoo erbjudande
Alla erbjudanden hos Pixizoo.se
Här hittar du alla aktuella erbjudanden på produkter för barn & baby hos Pixizoo
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos hos Pixizoo
Fri frakt hos hos Pixizoo
Hos Pixizoo.se får du fri frakt på alla beställningar över 899 kr
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Pixizoo

7

personer har besökt vår sida för Pixizoo denna vecka

1

person har sparat pengar hos Pixizoo denna vecka

Info om Pixizoo rabatter

Pixizoo Screenshot
Pixizoo startade som en fysisk butik utanför Århus i Danmark år 2014, och strax därefter även en webbshop som snabbt blev Danmarks största inom barnutrustning. Innehavarna är bröderna Karl och Jesper Mark samt Anders Kobberup. Alla tre är pappor så de vet vad både blivande och erfarna föräldrar behöver och vad de efterfrågar. Visionen är att erbjuda kvalitativa, säkra och funktionella barnprylar i snygg design och att man lätt ska kunna handla allt man behöver på ett och samma ställe under sloganen ”Ditt universum till barn- och babyprodukter”.

Något av det första man skaffar är barnvagn och bilbarnstol, och här har Pixizoo mycket att erbjuda. Barnvagnar finns i många modeller, från liggvagnar till baby till sittvagnar när barnet blir större, och även kombinationsvagnar. Har man flera barn passar en syskonvagn och vill man ta med barnet när man springer passar en joggingvagn. Bilbarnstolar finns i bakåtvända modeller för små barn och sedan bältesstolar och bälteskuddar när de blir större.

Till att sköta en baby har man nytta av många tillbehör, och hos Pixizoo hittar du skötbord, badbaljor, tvättlappar, handdukar, skötväskor, babysitters, nappflaskor, nappar och allt annat som kan behövas för att ta hand om barnet på bästa sätt. Till amningen kan man köpa bröstpumpar och amningskuddar.

På Pixizoo får du även hjälp att inreda barnens rum, både med möbler och textilier. Välj bland barnbord i lagom höjd, fåtöljer, stolar, pallar och puffar och matcha med passande mattor, belysning och väggdekorationer. Där finns också sängar, både vaggor, spjälsängar och juniorsängar, och täcken, kuddar och sängkläder till dessa, så barnet får det ombonat och mysigt och sover gott. När det är dags att äta och dricka är det roligt för barnen med egna serviser med gulliga tallrikar och bestick. Till att dricka är det praktiskt med en pipmugg med handtag som är utformad för att förhindra spill. Vid bordet sitter barnet i en barnstol och har på sig en haklapp med roligt mönster. Allt detta finns förstås på Pixizoo.

I leksaksavdelningen erbjuder man många roliga, stimulerande och pedagogiska leksaker, allt från mobiler för de allra minsta till spel, pussel, byggklossar, gunghästar och lektält för de större. Man hittar även roliga bilar och traktorer att åka i och sparkcyklar och trehjulingar.

Alla barnprodukterna kommer från välkända varumärken som satsar på kvalitet, säkerhet och miljömedvetenhet, bland annat Cybex, MaxiCosi, Baby Björn, Baby Dan, Kid’s Concept och Brio.

På Pixizoo är det enkelt att handla direkt på nätet, och har du frågor står gärna kundservice till tjänst. Leta upp din Pixizoo rabattkod och gör ett förmånligt köp som glädjer både barn och föräldrar!