Rabattkoder till Poster Store

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på posterstore.se

Poster Store
Att sätta upp postrar på väggarna är ett effektfullt, enkelt och billigt sätt att piffa upp och förnya hemmet. Att dekorera med postrar har numera blivit en inredningstrend. Poster Store är nätbutiken där du hittar många snygga postrar som utstrålar glädje och passion. Företagets grundare och VD är Oskar Renlund och mottot är inspirerande postrar som alla ska ha råd med. Använd också en Poster Store rabattkod så blir det ännu billigare. Läs mer »
Fri frakt hos Poster Store
Fri frakt på alla beställningar över 299 kr hos Poster Store
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Poster Store

4

personer har besökt vår sida för Poster Store idag

0

personer har sparat pengar hos Poster Store idag

Butiker liknande Poster Store

Populära butiker i samma kategori som Poster Store. Se alla butiker inom kategorin affischer.

Info om Poster Store rabatter

Poster Store Screenshot Screenshot från posterstore.se
Sortimentet hos Poster Store består av postrar i högsta kvalitet med bra bildkänsla och det utökas ständigt. Konstnärerna är utspridda över hela världen och man är alltid på jakt efter nya talanger som kan bidra med bilder som berör.

Affischerna har motiv med bland annat djur och natur, kartor, städer, monument och marmormönster, och även motiv som passar i köket och motiv med tema från modehuset Chanel. Standardstorlekarna är 30x40 och 50x70 centimeter och bilderna är lätta att rama in. Papperet är av allra högsta kvalitet, nämligen det exklusiva och åldersbeständiga Scandic White, 240 gram, med matt ytfinish som ger en perfekt bildåtergivning. Tryckningen sker hos tryckerier med svanmärkning och på miljöcertifierat papper.

Innan du handlar och utnyttjar din Poster Store rabattkod ska du passa på att titta på Poster Stores Lookbook. Där hittar du vackra heminredningsbilder som ger dig inspiration hur postrarna gör sig i olika rum med olika stilar. Affischerna passar i vardagsrum, hall och sovrum, men också i kök och badrum. Varför inte ha en tom vägg där du sätter upp flera affischer och varierar dem när du vill förnya rummet? På Perfect Pairs ger Poster Store tips på snygga kombinationer av postrar som passar bra ihop.

Ta en titt i Poster Stores sortiment och hitta dina favoritaffischer. Leta upp en rabattkod till Poster Store här hos oss och beställ dem sedan enkelt på nätet. Du får hem dina bilder inom bara några dagar och det är 14 dagars öppet köp, vilket är en trygghet. Anlita Poster Store för att pryda hemmet med vackra postrar!