Rabattkoder till Revolut

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på revolut.com

Revolut
Företaget Revolut slog upp dörrarna under sommaren 2015 och hittills använder över 4 miljoner nöjda kunder deras betalkort. Deras kort är uppkopplat till Revoluts egna app, vilket gör det enkelt och smidigt att genomföra de kostnadsfria uttag och transaktioner av valutor. Det finns inga dolda avgifter och är ett bra komplement inom marknaden för betalkort.

Till och från finns det en Revolut rabattkod som kan ge dig en slant på kontot att starta med. Om det finns någon sådan tillgänglig hittar du den här på Rabatterat.se. Läs mer »
Kom igång med Revolut utan kostnad!
Öppna ett kostnadsfritt konto och beställ ett kort på några minuter. Kostnadsfri växling och gratis uttag utomlands!
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Revolut

68

personer har besökt vår sida för Revolut denna vecka

12

personer har sparat pengar hos Revolut denna vecka

Info om Revolut rabatter

Revolut Screenshot Screenshot från revolut.com
Revolut tillhör de snabbast växande elektroniska pengainstituten i Europa och är det företag som växer snabbas bland FinTech bolagen. Förutom att fokuset ligger på online aspekten och de schyssta resevillkoren är att deras betalkort erbjuder lika gynnsamma förmåner som de traditionella kreditkorten som finns på marknaden och har inga avgifter för att växla valutor inför och på resor.

Något av Revoluts kort kommer öppna upp så att du kan få en billigare resan. Det går att få eller växlar till 29 valutor och då direkt i appen, samt kortköp lokalt på plats i 150 valutor, allt utan några som helst dolda avgifter. Vilket innebär att du slipper slösa bort dina pengar på valutapåslag, växlings- och transaktionsavgifter. Använder du dig av kryptovaluta kan du omvandla fem av dessa till någon av de 29 valutorna som finns att tillgå hos Revolut.

Vilket kort fungerar bäst för dig?

Revoluts kort finns i tre varianter i Sverige - Metal, Premium och Standard. Det går inte få någon kredit på korten, utan betalkorten är direktkopplade med Revoluts snabba konto-app. Företaget har ett stort fokus på fördelaktiga villkor när du ska resa då du kan ta del av Revoluts bonusar och reseförsäkringar.

Metalkortet

Metalkortet är Revoluts mest exklusiva betalkort och har ett glamouröst utseende eftersom det är gjort av stål. I kortet ingår kostnadsfria valutatransaktioner och fria uttag upp till hela 6 000 kronor per månad. Dessutom ingår också en reseförsäkring som är kompletterande, samt 1% i cashback på alla inköps som görs utanför Europas gränser. Det mest exklusiva som Metalkortet erbjuder är att användaren har concierge service och lounge access när man befinner sig på resande fot runt om i världen.

Premiumkortet

Revoluts Premiumkort har inte lika många förmåner som Metalkortet. I betalkortet ingår det gratis köp och byte av valutor, inga dolda avgifter, inget valutapåslag och fria uttag upp till 4 000 kronor per månad. Dessutom har kortet förmånliga reseförmåner som till exempel att det finns en reseförsäkring som täcker bland annat olycksfall på resan eller om bagaget blir försenat.

Standardkortet

Revolut Standardkort är populärt och har ingen årsavgift. Hos många resvana globetrotters är kortet ett av de mest självklara att ha med på resan. Det ingår gratis transaktioner upp till hela 50 000 kronor per månad. Bara genom några knapptryck kommer de svenska kronorna bli växlade till euros eller dollar efter gällande valutakurs utan att det kostar extra. Det ingår också kostnadsfria uttag upp till 2 000 kronor per månad.

Bonussystemet hos Revolut

Hos Revolut finns det två varianter av bonussystem, ett som alla kortanvändare kan ta del av och ett för de som har Revolut Metal. Bonussystemet som alla har tillgång till kallas för - Revolut Perks. Det betyder att du kan vara med i olika utlottningar som arrangeras. I Revolut Metals bonussystem inkluderas det också en cashback upp till hela 1%.

Oavsett vilket betalkort du har betyder det att ju mer du använder Revolutkortet desto fler rabatter och förmåner får du. Det går att följa hur mycket Perks (förmåner) du har samlat in via en så kallad "Perk-O-Meter", vilket gör att du ser hur många inköp du har till nästa Perk. Lojalitetssystemet kan exempelvis inkludera rabatter på resor, shopping och underhållning, bara för att nämna några.

Innan du registrerar dig kan det vara bra att kolla upp vilka Revolut rabattkoder som är aktuella just nu för att få de fördelar som koderna kan ge dig som ny kund.

Kontakta Revolut

AdressRevolut Limited
4th Floor, 7 Westferry Circus
E14 4HD London
Storbritannien
Telefon+44 2033228352