Rabattkoder till Sängjätten

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på sangjatten.se

Sängjätten
Funderar du på att byta ut din gamla säng till en ny och vill ha lite hjälp på vägen för att hitta den säng som passar dig bäst? Ta en titt på Sängjättens rabattkoder här på Rabatterat.se och besök en av Sveriges mest kända sängbutiker. Företaget har sedan invigningen av den första butiken haft som vision att hjälpa fler svenskar att sova bättre. Varje person har olika behov när det kommer till sömn och Sängjätten erbjuder ett brett sortiment och god kunskap för att du ska kunna hitta en säng som passar just dina behov. Idén till konceptet kom under en affärsresa till USA för nästan trettio år sen där specialbutiker för sängar och andra större möbler varit vanliga en längre tid än här i Sverige. Idag är det vanligt med specialinriktade butiker även här i Sverige men Sängjätten var först med att rikta in sig på enbart sängar till skillnad från andra möbelvaruhus som sålde många olika typer av möbler. Genom att specialisera sig har Sängjätten genom åren blivit en av de mest kända återförsäljarna av sängar som med god kunskap kan vägleda dig mot att hitta sängen som kommer att ge dig den bästa nattsömnen. Läs mer »
Sängjätten kampanj
Här hittar du alla just nu aktuella kampanjer på sängar hos Sängjätten
Obekräftat slutdatum
Fri frakt från Sängjätten
Hos Sängjätten får du fri frakt på alla sängar som du beställer online
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Sängjätten

68

personer har besökt vår sida för Sängjätten denna vecka

2

personer har sparat pengar hos Sängjätten denna vecka

Butiker liknande Sängjätten

Populära butiker i samma kategori som Sängjätten. Se alla butiker inom kategorin sängar.

Info om Sängjätten rabatter

Sängjätten öppnade sin första butik på Backaplan i Göteborg 1992 och har sedan dess expanderat till att idag inkludera ett tjugotal butiker i södra och mellersta Sverige, från Malmö till Gävle. Redan från början har huvudfokus varit att ta hänsyn till kundens unika behov och butikerna erbjuder möjligheten för dig att boka en personlig rådgivning i en av deras butiker. Ta en titt på hemsidan för att läsa mer om hur du kan boka en tid för personlig rådgivning. Där kan du också läsa dig till mer information om vad du behöver tänka på när du ska välja ny säng, kudde eller nytt täcke. Om du väljer att beställa varor på hemsidan kan du med fördel använda en Sängjätten rabattkod. Föredrar du hemleverans istället för att åka till butiken? Inga problem. På Sängjättens hemsida kan du boka hemleverans till en extra kostnad. Vid större möbler som sängar eller andra sängmöbler får du paketet till tomtgränsen inom 4–8 veckor. Mindre varor hämtar du istället ut hos ombud efter ett par dagar.

En god nattsömn är extremt viktig för att din kropp ska få möjligheten att återhämta sig på bästa sätt. Genom att ta hjälp av kunnig personal på Sängjätten kan du få professionell hjälp med att hitta den säng som passar dina preferenser rörande pris, funktion och utseende så att du kan sova så bra som möjligt. Sängjätten har sedan start erbjudit många olika sängar från flera tillverkare för att du som kund ska ha mycket att välja mellan eftersom dina sömnbehov skiljer sig från andras. Sortimentet har vuxit snabbt under åren i takt med att sängens funktioner och utseende utvecklats och inkluderar idag bland annat ett stort urval av kontinentalsängar, ramsängar och ställbara sängar från olika varumärken. Här finns till exempel sängar från storsäljaren Tempur och från den norska sängtillverkaren Wonderland. Gå in på Sängjättens hemsida för att hitta mer information om sängarna från de olika tillverkarna. Våra rabattkoder till Sängjätten ger dig också möjlighet att hitta den säng som passar dig bäst till ett ännu förmånligare pris!

Kontakta Sängjätten

AdressSängjätten Sverige AB
Lona Knapes Gata 5
421 32 Västra Frölunda
Telefon031-65 66 60
E-post[email protected]