Rabattkoder till Skånska Byggvaror

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på skanskabyggvaror.se

Skånska Byggvaror
Letar du efter en bygghandel med bra pris och sortiment? Vill du beställa över internet eller telefon och få varorna levererade? Då är Skånska Byggvaror något för dig. Skånska Byggvaror erbjuder det mesta inom bygghandel till ett mycket bra pris. Med en Skånska Byggvaror rabattkod, blir köpet ännu billigare. Här hittar du aktuella rabattkoder till Skånska Byggvaror. Använd den nästa gång du vill handla på Skånska Byggvaror. Läs mer »
Skånska Byggvaror frifrakt
Fri hemleverans, gratis returfrakt och öppet köp i 30 dagar på alla beställningar hos Skånska Byggvaror
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Skånska Byggvaror

4

personer har besökt vår sida för Skånska Byggvaror idag

0

personer har sparat pengar hos Skånska Byggvaror idag

Butiker liknande Skånska Byggvaror

Populära butiker i samma kategori som Skånska Byggvaror. Se alla butiker inom kategorin bygg.

Info om Skånska Byggvaror rabatter

Skånska Byggvaror Screenshot Screenshot från skanskabyggvaror.se
Skånska Byggvaror är Sveriges ledande distans- och e-handelsföretag av byggvaror. Företaget vänder sig till såväl villaägare som hemmafixare och säljer ett lättöverskådligt sortiment för yttre och inre miljöer – till exempel dörrar, fönster, badrumsinredningar, bubbelbad, spa, skjutdörrsgarderober, uterum och mycket annat.

Skånska Byggvaror AB startades 1965 av Börje Blomkvist, som ansåg att Sverige behövde ett smidigare och billigare alternativ till den etablerade byggvaruhandeln. Det hade han helt rätt i – i dag har Skånska Byggvaror fler än en miljon nöjda kunder. Sedan 2003 drivs företaget av Börjes son Anders Blomkvist. Produkterna säljs under varumärket Skånska Byggvaror till kunder i Sverige och under varumärket Grönt Fokus i Norge.

Med egen produktutveckling och tillverkning av stora delar av utbudet har Skånska Byggvaror kontroll på hela produktionskedjan från idé till slutkund. Varorna levereras till största delen med företagets egna lastbilar. De säljer egenutvecklade produkter med egen design och använder sig av modern tillverkningsprocess i sin egen fabrik i Skånska Bjuv. Förutom butiken på webben har Skånska Byggvaror butiker i Helsingborg, Barkaby, Tagene och Norrköping. Butiken på webben har självklart öppet dygnet runt. Varorna får du hemkörda fraktfritt till villauppfarten, var du än bor i Sverige. Endast en expeditionsavgift tillkommer.

Med en Skånska Byggvaror rabattkod får du ett ännu lägre pris på de redan förmånliga priserna. De flesta rabattkoder gäller för hela sortimentet, även om avvikelser och särskilda villkor kan förekomma. Tänk också på att rabattkoder inte sällan är tidsbegränsade. Använd an våra Skånska Byggvaror rabattkoder nästa gång du behöver handla något till ditt hem, till exempel nya garderobsluckor, fönsterkarmar, dörrar och fönster eller inredning till ditt badrum eller uterum. Glöm inte att uppge din Skånska Byggvaror rabattkod vid din beställning för att erhålla rabatt på ditt köp. För att du ska känna dig trygg med ditt köp erbjuder Skånska Byggvaror dig 30 dagars ångerrätt och gratis returfrakt. Företagets kundtjänst står också till din tjänst på telefon, mail och chatt för att svara på dina frågor.

Skånska Byggvarors webbutik är den 15:e största e-butiken i Sverige oberoende av bransch, och branschledande inom e-handel med över hälften av försäljningen via hemsidan. Fokus ligger på uterum, växthus, stugor & förråd, fönster, dörrar, förvaring, badrum, markiser, spa & bastu och garage. 9 av 10 av kunder rekommenderar Skånska Byggvaror.