Rabattkoder till Smartbox

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på smartbox.com

Smartbox
Har du presentbekymmer? Att ge bort en upplevelse är aldrig fel och på nätbutiken Smartbox hittar du alla slags upplevelsepaket, och då har du också möjlighet att få rabatt hos Smartbox tack vare våra rabattkoder till butiken. Smart & Co startades år 2000 av Pierre-Edouard Stérin i Paris och har sedan dess blivit marknadsledande när det gäller upplevelsepresenter. Smartbox finns numera i många europeiska länder, men även i USA, Kanada och Japan. Konceptet är att erbjuda upplevelser inom olika teman.

På Smartbox.se letar du upp ett passande upplevelsepaket som du lätt beställer på nätet. Mottagaren får då en upplevelsebox, det vill säga en presentförpackning med upplevelser på ett visst tema. En bok presenterar de olika upplevelserna och mottagaren väljer den han eller hon vill ha. Det ingår också ett värdebevis som berättigar till evenemanget. På Smartbox finns alltså upplevelser för alla. Paketen har teman som Hotell, Aktiviteter, Mat och dryck, Må bra och Kultur och fritid. Vad sägs till exempel om vrakdyk för äventyraren eller gokart för fartdåren? Finsmakaren uppskattar säkert matupplevelser från olika länder. Livsnjutaren kan få en spabehandling eller en skön helg på hotell, skönt både för kropp och själ.

Använd en Smartbox rabattkod från oss och se vilket paket du ska ge bort som julklapp eller födelsedagspresent eller helt enkelt till någon som är värd en upplevelse att minnas!
Fri frakt vid köp över 500 kr
Fri frakt på alla beställningar över 500 kr hos Smartbox.se
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Smartbox

1

person har besökt vår sida för Smartbox idag

0

personer har sparat pengar hos Smartbox idag

Butiker liknande Smartbox

Populära butiker i samma kategori som Smartbox. Se alla butiker inom kategorin upplevelser.