Rabattkoder till Sneakerspoint

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på sneakerspoint.se

Sneakerspoint
Hos Sneakers Point hittar du allt du kan önska dig inom sneakers och sportmode. Konceptet är en del av Stadium Group och lanserades i mars 2018. På sneakerspoint.se väljer du bland dina favoriter från marknadens största varumärken. Är du ute efter det senaste från Nike, Adidas eller New Balance? Då kommer du att trivas hos Sneakers Point. Här står sneakers i fokus, och du kan frossa i ny design och de senaste modellerna. Sneakers Point guidar och hjälper dig som kund att hitta den produkt som passar dig allra bäst. Sneakers Point erbjuder produkter för dam och herr, och du hittar också artiklar som passar yngre sneakerfans. Som om det inte vore nog finns även det snyggaste inom sport och fritidskläder på sneakerspoint.se. Det spelar ingen roll om du är ute efter produkter till höst, vinter, vår eller sommar. Oavsett säsong finns de vassaste produkterna på sneakerspoint.se. Sneakers Point finns även som fysiska butiker i en rad städer i Sverige. Om du inte hittar det du söker i butik har du möjligheten att beställa på plats från hela Sneakers Points onlinesortiment. Med en Sneakerspoint rabattkod shoppar du de hetaste produkterna inom sneakers och sportmode till ett lägre pris. Läs mer »
Reavaror hos Sneakerspoint
Här hittar du alla just nu aktuella reavaror på Sneakerspoint.se
Obekräftat slutdatum
Fri frakt från Sneakerspoint.se
Hos Sneakerspoint får du fri hemleverans med Budbee vid köp över 500 kr
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Sneakerspoint

12

personer har besökt vår sida för Sneakerspoint denna vecka

3

personer har sparat pengar hos Sneakerspoint denna vecka

Butiker liknande Sneakerspoint

Populära butiker i samma kategori som Sneakerspoint. Se alla butiker inom kategorin skor.

Info om Sneakerspoint rabatter

Sneakerspoint Screenshot Screenshot från sneakerspoint.se
Är du medlem i Stadiums kundklubb? Då har vi goda nyheter till dig. Som medlem i Stadium Member får du nämligen automatiskt förmåner även hos bland annat Sneakers Point. Vilken typ av förmåner du får tillgång till beror på vilken medlemsnivå du befinner dig på och hur många poäng du tjänat in. Vid varje köp tjänar medlemmar i kundklubben en poäng per spenderad krona hos Stadium, men även en halv poäng hos Sneakers Point eller Stadium Outlet. Därmed tjänar du poäng på flera ställen samtidigt, och för varje köp kommer du närmare finfina förmåner hos Stadium och Sneakers Point. En god anledning till att bli medlem i kundklubben är att Sneakers Point, som en del av Stadium Group, även arbetar aktivt med hållbarhet. Koncernens mål är att med hjälp av sina produkter aktivera människor, och därmed främja ett sunt sätt att leva. Man arbetar brett med att stötta initiativ som på olika sätt förbättrar människors hälsa och förutsättningar att leva ett friskt liv. Sneakers Point har som målsättning att agera på ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt hållbart vis, som främjar människors hälsa nu och i framtiden. Använd en av våra rabattkoder till Sneakerspoint för att shoppa sneakers och sportmode hos en aktör med sunda värderingar.

När du beställer produkter från sneakerspoint.se kan du välja mellan flera olika leveranssätt. Om ditt postnummer täcks av Budbee har du möjlighet att få varorna skickade direkt hem till din dörr på ett klockslag som passar dig. Du kan även följa leveransen i realtid när du väljer Budbee som leveransmetod, för att hålla koll på när varorna kommer. För den som föredrar att hämta ut sitt paket går det istället att skicka det till en Instabox eller till Postnord-ombud. Postnord erbjuder också hemleverans, mot en högre kostnad. Om du är bosatt i en stad där det finns en fysisk Sneakers Point-butik har du möjligheten att skicka dina produkter dit, vilket du gör helt utan kostnad. Alla beställningar som överstiger 500 kronor är fria från fraktkostnad, oavsett leveransmetod. Det ska vara smidigt att handla på nätet, och hos Sneakers Point väljer du enkelt den typ av leverans som passar dig bäst. Titta in på sneakerspoint.se eller besök din lokala Sneakers Point-butik när du behöver uppdatera din garderob med det senaste inom sneakers och sportmode. Du kommer utan tvekan att hitta något som lockar. Använd en Sneakerspoint rabattkod för att få hem de vassaste produkterna till ett riktigt bra pris.

Kontakta Sneakerspoint

AdressStadium AB
Norra promenaden 63
601 60 Norrköping
Telefon0771-799899
E-post[email protected]