Rabattkoder till Synfel

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på synfel.se

Synfel
Synfel.se är en svensk linsbutik som erbjuder billiga linser i kombination med hög service och omtanke. Utöver billiga kontaktlinser kan Synfel.se via ett nära samarbete med optiker erbjuda möjlighet att boka synundersökningar. Alla kontaktlinser är kvalitetssäkrade linser direkt från de mest välrenommerade tillverkarna av linser. Med en Synfel rabattkod får du ett ännu bättre pris på en skarpare syn. Läs mer »
50 kr nykundsrabatt hos Synfel.se
50 kr rabatt för alla nya kunder hos Synfel.se
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos Synfel
Fri frakt hos Synfel vid köp över 700 kr
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos Synfel
Fri frakt vid köp av 4 linsboxar eller fler hos Synfel
Obekräftat slutdatum
3

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Synfel

66

personer har besökt vår sida för Synfel idag

16

personer har sparat pengar hos Synfel idag

Butiker liknande Synfel

Populära butiker i samma kategori som Synfel. Se alla butiker inom kategorin linser.

Info om Synfel rabatter

Synfel Screenshot Screenshot från synfel.se
Har du ett synfel? Handla alla dina kontaktlinser och linsvätskor på nätet, det blir mycket billigare i längden! På Synfel.se hittar du precis samma linser som hos optikern, det vill säga bara kvalitetssäkrade linser och linsvätskor från kända tillverkare som Bausch & Lomb, Alcon, CIBA Vision, Johnson & Johnson, Cooper Vision och Ocular Sciences.

Synfel.se är ett helsvenskt bolag utan något dolt utländskt ägande. Företaget har sålt linser på nätet sedan 2006 och har i dag över 20 000 nöjda kunder. Synfel.se ger dig ett enkelt, tryggt och ekonomiskt sätt att handla billiga kontaktlinser på nätet. Använder du månadslinser i dagsläget? Varför inte använda en av våra Synfel rabattkoder för att prova på endagslinser istället? Det är ett perfekt val för dig som vill ha ett enkelt och säkert linsanvändande utan skötselsystem, det vill säga linsvätska och linsetui. Många som använder endagslinser byter mellan linser och glasögon eller använder bara sina linser vid särskilda tillfällen som idrottande och liknande.

Din Synfel.se rabattkod gäller vanligtvis på hela sortimentet av linser vare sig det är endagslinser, månadslinser, dygnet runt-linser, färgade eller toriska linser som du är ute efter. Ofta gäller din rabattkod till Synfel.se också på allting annat i butiken, från linsvätskor och solglasögon till tillbehör som linsetuier, ögondroppar och mycket annat. Passa på att göra din beställning redan i dag så kommer varorna snart på posten.

Att handla på Synfel.se är busenkelt, och dessutom både tryggt och säkert. Synfel.se är certifierad av Trygg e-handel, du kan betala med de flesta stora betalningslösningar och får dina produkter levererade direkt hem till dörren i en tunn specialförpackning. Synfel bjuder dessutom på frakten vid alla beställningar över 700 kronor. Synfel.se är en svensk verksamhet med huvudkontor i centrala Stockholm. Genom eget lager och stora inköp kan Synfel garantera låga priser och snabba leveranser av alla produkter i sortimentet.