Rabattkoder till Tailor Store

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på tailorstore.se

Tailor Store
Tailor Store är ledande på nätet inom skräddarsydda skjortor, pikétröjor, chinos, med mera. Hos Tailor Store designar du dina egna plagg genom att välja din egen stil bland tyger, färger och detaljer. Plaggen skräddarsys efter dina egna mått och levereras efter ca 3 veckor. Med en Tailor Store rabattkod kan du få 10 % rabatt på första skjortan, mängdrabatt eller fri frakt. Läs mer »
Tailor Store rabattkod
Nya kunder hos Tailor Store får prova på utvalda skjortor för endast 299 kr med denna rabattkoden
Obekräftat slutdatum
100 kr rabatt hos Tailor Store
100 kr rabatt om du skriver upp dig för Tailor Stores nyhetsbrev
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos Tailor Store
Fri frakt på alla ordrar över 1000 kr hos Tailor Store
Obekräftat slutdatum
3

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Tailor Store

5

personer har besökt vår sida för Tailor Store idag

2

personer har sparat pengar hos Tailor Store idag

Info om Tailor Store rabatter

Tailor Store Screenshot Screenshot från tailorstore.se
Skjortan, vår tids mesta plagg, levde till en början ett undanskymt liv som underplagg eller som nattskjorta. Det var först på 1700-talet som den fick bli synlig, och dekorerades då med stora kragar och pråliga broderier. På 1800-talet kom arbets- och sportskjortor på modet och en vit skjorta blev tecken på välstånd och makt.

Och visst är det så att en välskräddad skjorta förhöjer vilken outfit som helst. Den är vardagssnygg till ett par välskurna jeans, lagom jobbdressad till ett par chinos eller en pennkjol, och kan också vara bröllopsfin till kostym, eller om man är den riktigt lycklige- till fracken!

Med en Tailor Store rabattkod kan du få din perfekt unika skjorta uppsydd efter dina egna mått och efter dina egna önskemål till ett riktigt bra pris. En chans att bli riktigt välklädd!

På Tailor Stores sajt designar du i ett par enkla steg precis den skjorta som du vill ha. Du väljer passform, tyg och färg. Hur ärmar och krage ska se ut, eventuella fickor och andra tillval, brodyr eller armbågslappar. Varianterna är oändliga och det kommer garanterat inte finnas någon som har en likadan skjorta som du! Skulle du vilja ge bort en skjorta till någon annan finns det olika presentkortspaket att köpa. En perfekt studentgåva, eller till den som redan har alla prylar.

På Tailor Store finns inte bara möjligheten att måttbeställa skjortor till både män och kvinnor. Här finns också kostymer, chinos, pikétröjor och underkläder. Du kan matcha med slipsar, flugor, bröstnäsdukar och manschettknappar. På sajtens stilguide finns instruktioner till den perfekta slipsknuten och där kan du också få veta vilken krage som är ett föredra till din ansiktsform.

Tailor Store har etablerat sig som den ledande aktören inom skräddarsydda plagg på Internet. Målet är att klä världen i skräddarsydda kläder. För att nå dit erbjuds ett stort urval av kvalitetstyger, en enkel design- och köpprocess, hög kvalitet i sömnad och passform, snabba leveranser, snabb och bra kundtjänst samt ett ständigt växande sortiment. Glöm inte att ange en av våra rabattkoder till Tailor Store i kassan för att ta del av din rabatt på skräddarsydda kläder.

Tailor Store garanterar dig perfekt passform på dina kläder och allra högsta kvalitet på tyger, material och sömnad. Du följer din beställning via ditt konto på hemsidan och allt levereras fraktfritt hem till dig. Glöm inte att ange din rabattkod i kassan hos Tailor Store för att handla skräddarsytt till extra bra pris!

Tailorstore är flerfaldigt prisbelönta, bland annat i november 2010 då Tailorstore utsågs till "Årets e-handel 2010" av Svensk Distanshandel.

Kontakta Tailor Store

AdressTailor Store Sweden AB
Garnisonsgatan 48
254 66 Helsingborg
E-post[email protected]