Rabattkoder till Tassimo

Till butiken
Fri frakt hos Tassimo
Fri frakt vid köp över 450 kr hos Tassimo
Obekräftat slutdatum

Missa inga rabattkoder till Tassimo, gå med i vårt nyhetsbrev!

Utgångna Tassimo rabattkoder

Rabattkoder till Tassimo som har passerat sista giltighetsdatum. I vissa fall kan utgångna koder fortfarande fungera.
15% rabatt på alla drycker
Med vår Tassimo rabattkod får du 15% rabatt på hela sortimentet av drycker i butiken
TASSIMODEAL15
20% rabatt vid köp över 400 kr
Med denna Tassimo rabattkod får du 20% rabatt när du handlar för minst 400 kr
HOTDEAL

Handla med rabatt på tassimo.se

Tassimo
Tassimo är ett välkänt företag som säljer kapselmaskiner som kan servera dig många olika sorters varma drycker så som kaffe, thé och varm choklad. Dryckerna som erbjuds kommer ifrån välkända varumärken så som Gevalia, Marabou & Twingings. Utbudet består framförallt av kapselmaskiner, olika kaffesorter och tillbehör. Använd dig av en Tassimo rabattkod i kassan när du gör din beställning för att köpa ditt kaffe eller din nya kapselmaskin till rabatterat pris.

Info om Tassimo rabatter

Det är lätt att snabbt få en varm dryck genom att bara sätta i en kapsel i maskinen, trycka på en knapp och ut kommer drycken du önskat i din kopp. Kapselmaskinerna finns i flertalet modeller och färger, allt för att passa ditt tycke och smak. På webbsidan finns flera recept på drycker och tilltugg om man vill ha lite variation. När du har köpt en kapselmaskin ur Tassimos sortiment så rekommenderar vi dig att gå med i kundklubben myTASSIMO för att ta del av erbjudanden & tävlingar, recept, tips och de senaste nyheterna.

Maskinerna är vatten- och energisnåla och Tassimo tänker på miljö och rättvisa på flera plan. Bland annat finns det på flera orter i Sverige insamlingsplatser där du kan lämna in dina använda kapslar för återvinning där pengarna går till välgörenhet. I Tassimos webshop kan du handla allt du behöver för att få en varm god dryck. Allt ifrån själva kapselmaskinen till kapslar och flera olika tillbehör som kan vara bra att ha. Handla med en rabattkod till Tassimo från oss för att få ett extra fördelaktigt pris på din maskin och dina kaffekapslar.