Rabattkoder till Triwa

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på triwa.com

Triwa
Triwa grundades 2007 av fyra svenska vänner med ett stort intresse för klockor. Målet var att förändra klockindustrin, som de ansåg var alldeles för fokuserad på saker som status och precision. De startade TRIWA (Transforming the Industry of Watches) med det uttalade syftet att avdramatisera armbandsuret och göra det till en modern stilsymbol. Det ville de göra genom att kombinera klassiskt vackra silhuetter med modern skandinavisk enkelhet. Med en Triwa rabattkod kan du ta del av denna smärre revolution inom det annars så konservativa urmakeriet till ett förmånligt pris. Läs mer »
Fri frakt hos Triwa
Fri frakt världen över på alla beställningar hos Triwa
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Triwa

46

personer har besökt vår sida för Triwa idag

0

personer har sparat pengar hos Triwa idag

Butiker liknande Triwa

Populära butiker i samma kategori som Triwa. Se alla butiker inom kategorin klockor.

Info om Triwa rabatter

Triwa Screenshot Screenshot från triwa.com
Den formella definitionen av en klocka är att det är ett instrument som visar tid eller som kan mäta ett tidsintervall. Samtidigt är det så mycket mer: ett smycke, ett föremål som bär på minnen av den som haft det kring sin handled och burit runt det i världen. Ur kan kategoriseras efter på vilket sätt som det visar tiden, efter vilken typ av urverk det har, samt efter användningsområde eller utformning. Bland de vanligaste sortens klockor är armbandsuren. Redan år 3000 före kristus hade människan utvecklat ett solur. Senare kom timglas och vattenur. Tidpunkten för uppfinnandet av de mekaniska uret är inte känd, men första gången som begreppet urmakare användes var år 1269 i ett kvitto från det franska klostret Beaulieu. Med en rabattkod till Triwa kan du ta del av dessa stilrena svenskutvecklade produkter till ett bra pris.

Genom att inspireras av andra branscher kunde de hitta nya sätt att distribuera, marknadsföra och designa sina produkter. Idag har de fyra vännerna hunnit fylla 30, produktgrupperna har blivit tre till antalet: klockor, solglasögon och armband. Triwa finns numera på hela 25 marknader med 1200 återförsäljare. Design och produktutveckling sker i centrala Stockholm i Triwas kreativa studio. Skapandeprocessen följer samma gamla motto som de haft från dag ett: att enbart ta fram produkter de själva vill bära. På Triwa ska man så klart trivas. Våra Triwa rabattkoder är helt enkelt ett sätt att kunna njuta av lyxen av riktigt bra produkter utan att behöva gräva allra djupast i fickan.