Rabattkoder till Uber

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på uber.com

Uber
Uber är företaget som har revolutionerat landskapet för taxiresor. Medan transport i centrum brukade innebära ofräscha lokalbussar eller dyra taxibilar har Uber lyckats förena koncepten ekonomiska och bekväma resor. Som resenär kan du därför registrera dig hos Uber och hitta chaufförer som tar dig till önskad destination till ett lågt pris. Hemligheten ligger i att Uber låter vanliga privatpersoner köra bilarna istället för anställda taxichaufförer. Det gör att Uber-bilarna kan hålla ett betydligt lägre pris än konkurrenterna. Till skillnad från registrerade taxibolag som har en hög startavgift och en taxameter som snabbt tickar på till hundratals kronor är det Uber-chaufförerna själva som sätter priset vilket gagnar resenären. Om du dessutom har en Uber erbjudandekod blir ditt slutliga pris ännu billigare. Läs mer »
Tipsa oss om en rabattkod
Vi känner tyvärr inte till några aktuella rabattkoder till Uber just nu. Tipsa oss om en Uber rabattkod här.

Info om Uber rabatter

Uber Screenshot Screenshot från uber.com
Som resenär är det viktigt att resan är trygg, säker och bekväm. Därför måste alla Uber-chaufförer godkännas för att se till att de följer Ubers uppförandekod. Dessutom inspekterar Uber fordonet vilket gör att du aldrig behöver oroa dig för att åka i en oförsäkrad eller obesiktad bil. Om du ändå skulle vilja höra av dig till Uber med feedback om din resa finns det anonyma telefonnummer som gör att du kan rapportera eventuella problem, allt för att du ska ha en så bekväm taxiupplevelse som möjligt med Uber. Om du använder dig av en Uber rabattkod blir din resa inte bara behaglig utan också billigare.

Navet i användningen av Uber är appen. All bokning och administration sker nämligen elektroniskt och trådlöst vilket gör att du enkelt kan boka en bil var du än befinner dig. Oavsett om du står i regnet utanför en konsertlokal eller om du och vännerna vill ta dig hem från en festkväll är bokningen av en Uber-bil bara ett knapptryck borta. Du kan kalkylera priset i förväg för att vara säker på att du får ett bra erbjudande. Med en erbjudadekod till Uber får du dessutom avdrag på det ordinarie priset.

2016 lanserade Uber även sin matleveranstjänst Uber Eats i Sverige med Stockholm som första stad. Med Uber Eats kan du få mat levererad direkt från din favoritrestaurang bara genom ett par klick i Uber Eats-appen. Maten levereras med cykelbud, moped eller en Uber. Som ny kund kan du även testa på Uber Eats till ett rabatterat pris. Med vår Uber Eats rabattkod får du 100 kr rabatt på din första matbeställning!