Rabattkoder till Vardia Försäkring

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på vardia.se

Vardia Försäkring
Vardia som grundades i Norge 2009 och noterades på Oslo Börs i april 2014 representerar den svenska marknaden inom Vardia Insurance Group ASA som i dag är Nordens snabbast växande försäkringskoncern. Genom att undvika de största riskerna kan Vardia Försäkring som startades 2010 erbjuda sina kunder riktigt bra försäkringar till fördelaktiga priser. När du väljer att utnyttja Vardia Försäkring rabattkod kan dina försäkringar bli ännu förmånligare eftersom du då dessutom får ta del av exklusiva erbjudanden och rabatter i samband med att du tecknar dina försäkringar. Läs mer »
10% rabatt på hemförsäkring
10% rabatt på hemförsäkring hos Vardia om du har larm eller gallergrind hemma
Obekräftat slutdatum
20% rabatt på din bilförsäkring
Få 20% rabatt på din bilförsäkring om du även försäkrar ditt boende hos Vardia Försäkring
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Vardia Försäkring

4

personer har besökt vår sida för Vardia Försäkring idag

0

personer har sparat pengar hos Vardia Försäkring idag

Butiker liknande Vardia Försäkring

Populära butiker i samma kategori som Vardia Försäkring. Se alla butiker inom kategorin försäkringar.

Info om Vardia Försäkring rabatter

Vardia försäkrar dig och din familj, ditt hem, bilen, båten och semesterresan med mera och erbjuder även företagsförsäkringar till utvalda branscher samt fordonsförsäkringar och fastighetsförsäkringar. Vardia står för skräddarsydda lösningar och sund rådgivning och du betalar enbart för det skydd du behöver och ingenting annat. Vardia Försäkring finns till för dig som inte tycker om att ta onödiga ekonomiska risker och inte heller tycker att du ska behöva betala högre avgifter för dina försäkringar på grund av andras slarv och vårdslöshet. Vardia Försäkring ger dig rätt trygghet till rätt pris och med en Vardia Försäkring rabattkod blir det ännu fördelaktigare att teckna skräddarsydda försäkringar för dig och din familj, era ägodelar och fordon eller för ditt företag.

Vardias framgångsrika partnersamarbeten med partners som Mekonomen, Besikta, Polisförbundet och Fler Partners ger företag och organisationer möjlighet att stärka sina varumärken genom att erbjuda sina kunder och medlemmar försäkringar som är skräddarsydda utifrån just deras behov. Vardia är en enkel ekvation för smarta kunder och på den årliga galan Insurance Awards 2014 utsågs Vardia till framtidens arbetsgivare i försäkringsbranschen. Denna utmärkelse baserades på de åsikter som framkom hos 450 yngre anställda inom 14 olika försäkringsbolag. Eftersom att våra Vardia Försäkring rabattkoder uppdateras med jämna mellanrum är det viktigt att komma ihåg att hålla utkik efter vilka smarta erbjudanden och rabatter som är aktuella just när du ska teckna dina olika försäkringar hos Vardia.se. så att du inte missar något!