Erbjudanden på Viaplay

Till butiken
Denna butik är just nu pausad
Vi kan tyvärr inte presentera några rabattkoder till Viaplay just nu. Vår förhoppning är att vi snart kommer kunna börja följa Viaplay igen. Kolla gärna in våra butiker i samma kategori som Viaplay här nedan.

Butiker liknande Viaplay

Populära butiker i samma kategori som Viaplay. Se alla butiker inom kategorin video on demand.
Viaplay erbjudande
Se mängder av sport hos Viaplay
Se Allsvenskan, Champions League, Premier League, Serie A, La Liga, NHL, Formel 1™ och golf i världsklass med Viaplay Sport
Obekräftat slutdatum
Viaplay erbjudande
En månad gratis Viaplay
Just nu kan du prova Viaplay kostnadsfritt 1 månad - helt utan bindningstid
Obekräftat slutdatum

Missa inga erbjudanden till Viaplay, gå med i vårt nyhetsbrev!

Viaplay Spartips från Rabattbloggen

Läs alla våra inlägg om att spara pengar i rabattbloggen.
Prova streaming av tv & film gratis
Det har väl knappast undgått någon vilken framfart tjänsterna för streaming av tv-serier & filmer har haft i Sverige de senaste åren. Numera finns flera av de stora utländska jättarna inom området även att tillgå för oss svenskar och tiden då man behövde vänta månader och ibland till och med år för att få se de nya serierna är över. Nuförtiden kan man se vissa serier så nära inpå den amerikanska premiären som dagen efter att den sänts i USA!

Du vet väl om att du kan testa flera av tjänsterna kostnadsfritt och streama de senaste serierna kostnadsfritt under en månad? Detta utan någon bindningstid! Här hittar du de just nu mest framstående streamingtjänsterna och deras erbjudanden.

Viaplay
Viaplay var en av de första riktigt stora tjänsterna som öppnade i Sverige och har idag ett stort utbud av tv, film & sportsändningar. Hos Viaplay kan du se populära serier från TV3, TV6, nya filmer varje vecka och stora sportevenemang så som Allsvenskan (utvalda matcher), Champions League, Premier League & NHL med mera. En stor fördel med Viaplay är att du kan spara filmer och serier på din mobil eller surfplatta för att se dem offline, perfekt på flygresan! Viaplays tjänster går att ta del av i din mobil, surfplatta, smart-tv, dator eller mobilen, surfplattan eller datorn. Även Apple TV och spelkonsoler fungerar för uppspelning. Hos Viaplay har du ingen uppsägningstid och just nu kan du testa Viaplay gratis i en månad.

HBO Nordic
HBO Nordic är kända för sina högkvalitativa produktioner av framförallt tv-serier. Vem har kunnat undgå succéer så som Game of Thrones, True Detective, Band of Brothers, True Blood eller Sopranos, och detta bara för att nämna några! Nya egenproducerade serier kommer ut med jämna mellanrum och ett stort arkiv av sevärda serier finns att se för dig som har missat någon av dessa guldkorn. HBO Nordic kan ses via dator, surfplatta, mobil, smart-tv och Xbox. Det finns dessutom stöd för Chromecast och Apple TV (via AirPlay). HBO Nordic erbjuder nya kunder en kostnadsfri månad, är du inte nöjd så kan du säga upp abonnemanget då det inte har någon bindningstid.

C More
Hos C More får du de senaste storfilmerna, både svenska och utländska, och exklusiva serier. Här hittar du även en del av HBO's utbud. C More Sport ger dig svensk hockey från SHL och HockeyAllsvenskan, Ligue 1, Serie A och Elitserien i Speedway. Du som redan har tillgång till C Mores tv-kanaler får även tillgång till C Mores streamingtjänst utan extra kostnad. Alla andra kan testa vad C More går för tack vare den gratismånad som erbjuds nya kunder. Just nu kan du prova C More Film 1 månad gratis, självklart utan bindningstid! C More ser du via tv, dator, surfplatta eller mobil.

Netflix
Hemmet för storserier som bland annat House of Cards och Orange is the New Black, Netflix egenproducerade serier av hög kvalité. Här finns även ett enormt utbud av andra serier och filmer, Netflix har något för alla! Netflix kan du se på din PS3, Wii, Xbox, dator, mobil, surfplatta, smart-tv med mera och bjuder även de på en gratis månad för dig som inte tidigare har an vänt deras tjänst.

Publicerad av Rabatterat.se den 21 juli 2015

Handla med rabatt på viaplay.se

ViaplayViaplay är en onlinetjänst som levereras av Viasat AB, ett företag inom den internationella mediekoncernen MTG Modern Times Group. Viaplay är en tjänst som gör att användarna inte längre behöver anpassa sina tider efter TV-tablån. Istället kan man starta filmer och TV-program precis när man har tid och lust att titta. Du behöver ingen Viaplay erbjudande för att ta del av deras starka nykundserbjudande som ger dig en månads TV+Film utan kostnad, följ bara länken nedan för att registrera dig för din gratismånad.
Viaplay Screenshot

Info om Viaplay erbjudande

Viaplay levererar prisvärda abonnemang på sport, film, TV-serier och mycket, mycket annat. Med ett av våra erbjudanden till Viaplay får du extra bra pris på ditt abonnemang. Titta på serier som True Blood, 7th Heaven, Girls och True Detective genom ditt Viaplay abonnemang. Här finns tillgång till alla större amerikanska produktioner och du kan streama från samma dag som de blir tillgängliga. Med ett Viaplay erbjudande kan du få prova på själva abonnemanget kostnadsfritt i en månad utan bindningstid. Med ett TV+Film-abonnemang har du aldrig en tråkig kväll utan något att göra - bara slå på TVn och se ett rykande färskt avsnitt av en internationell topproduktion.

Viaplay erbjuder sport från hela världen med bland annat fotboll från de allra bästa ligorna. Följ den spännande striden mellan svenska storklubbar som Malmö FF, IFK Göteborg och AIK med ditt abonnemang. På Viaplay kan du se samtliga matcher från världens bästa fotbollsturnering, Champions League. Viaplay visar också engelska Premier League för dig som vill ha ett abonnemang som visar lag som Manchester United, Arsenal och Liverpool. Med ett Viaplay erbjudande får du även tillgång till fotboll i spanska La Liga, italienska Serie A och från och med säsongen 2016/17 även franska Ligue 1.

Utöver fotboll finns det även ett flertal andra sporter att följa. Med ett Viaplay-abonnemang går det att följa tennis i världsklass eller varför inte golfens internationella storturnéer. Viaplay har ett stort utbud av film i världsklass men även svenskproducerade klassiker. För dig som vill ha en streamingtjänst som täcker in det mesta och bästa är Viaplay rätt alternativ, och med vårt erbjudande blir det billigare än någonsin att unna sig bäst TV till bäst pris. Ta chansen och gör din vardag rikare med ännu fler serier, sportevenemang och filmer direkt till ditt hem!

Hur använder jag ett erbjudande hos Viaplay?

Till Viaplays vanliga nykundserbjudande som her en kostnadsfri månad med Viaplay TV+Film utan bindningstid krävs inget mer än att du klickar dig vidare via länken på denna sida. Då kommer du till registreringsformuläret där du får din första gratismånad efter registrering.