Rabattkoder till Werlabs

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på werlabs.se

Werlabs
Werlabs AB är ett svenskt företag som grundades 2013 med målet att ge individer en bättre kunskap om sin egen hälsa. Syftet är att människor ska vara proaktiva gällande sin hälsa, istället för att ta tag i det när man redan är sjuka. Genom att erbjuda paket där man via blodprov testar olika aspekter av sin hälsa, kan man också uppnå detta. Att arbeta proaktivt inom sjukvården är väldigt svårt, där måste det reaktiva prioriteras. Därför blev Werlabs lösningen på hur man kunde bistå människor med en proaktiv sjuk- och hälsovård.

Grundarteamet bestod av IT-entreprenören William Stoddart (som också är Werlabs nuvarande VD) och läkaren Rickard Lagerqvist och tillsammans hade de komponenterna för att skapa denna framgångsrika produkt. Ett bevis på framgången är att Werlabs nu även spridits till Storbritannien. Werlabs mission är att ge individer bästa möjliga kunskap om hur de kan förbättra sin hälsa på både kort och lång sikt. Genom en ökad förståelse om sin egen hälsa kan man göra aktiva val för att leva hälsosammare liv. Detta bidrar även till Werlabs vision om ett friskare samhälle, med människor som har mer kunskap om sin egen hälsa. Därmed ska man även kunna komplettera sjukvården i kampen mot livsstilsrelaterade sjukdomar som hjärt/kärlsjukdom och diabetes. Här på sajten kan du ta del av en Werlabs rabattkod som gör din hälsokontroll billigare. Läs mer »
Tipsa oss om en rabattkod
Vi känner tyvärr inte till några aktuella rabattkoder till Werlabs just nu. Tipsa oss om en Werlabs rabattkod här.

Butiker liknande Werlabs

Populära butiker i samma kategori som Werlabs. Se alla butiker inom kategorin hälsa.

Info om Werlabs rabatter

Werlabs Screenshot Screenshot från werlabs.se
Hos Werlabs kan du göra din personligt utformade hälsokontroll. Du beställer ett blodprov där du testar precis det du vill gällande din hälsa. Werlabs har tagit fram mängder av testpaket du kan välja bland. Dels finns de allmänna hälsopaketen i tre olika storlekar, XL, Large och Bas. Men du kan även välja ett mer specifikt test för att kontrollera exempelvis din träningsstatus, din sköldkörtel, binjurarna, blodsockret, vitaminer eller zinknivå i din kropp. Även eventuella allergier och hormonstatus finns som alternativ. Detta är bara några exempel, det finns mängder av testpaket och du kan egentligen testa allt som har med din hälsa och kropp att göra. För flertalet av paketen kan du välja mellan det lilla och stora testet, där omfattning och prisnivå skiljer sig.

När du beställt ditt paket väljer du vilket provtagningsställe du vill bege dig till och utföra ditt blodprov. Werlabs samarbetar med över 120 vårdmottagningar i Sverige, så du behöver inte ta dig särskilt långt. Sedan får du dina resultat via "Min journal" på Werlabs hemsida. Resultaten från de större testen kommer ofta i flera steg och varje gång du fått nya resultat meddelas du detta via sms. Här på hemsidan kan du pressa priserna på dina test genom att använda en av våra Werlabs rabattkoder.

Werlabs vill skapa en snabb och säker service för blodprovstesten. Genom täta samarbeten med både offentliga och privata labnät har man som mål att leverera resultat inom 24 timmar. Dessutom borgar det för en högkvalitativ rakt igenom. Du har även möjlighet att bli medlem i Werlabs, genom tjänsten Werlabs Plus. Som medlem i Werlabs Plus får du för en årskostnad av 1195 kr en årlig Hälsokontroll XL (till ett värde av 1395 kr), 15 % rabatt på alla kompletterande tester, samt läkarkommentarer. Det enda du binder dig för är två hälsokontroller och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill.

Det är inte bara privatpersoner som kan utnyttja Werlabs tjänster. Du som arbetsgivare kan även låta din personal använda Werlabs. Vi skräddarsyr ett erbjudande för just ditt företag, med en offert som passar just din personalstyrka. Du ger din personal en sundare inställning och mer kunskap om sin hälsa och får mer arbetsglädje på köpet. Genom att använda en av rabattkod till Werlabs här på sajten kan man få ut ännu mer hälsofrämjande för pengarna.

Kontakta Werlabs

AdressWerlabs AB
Hälsingegatan 43
113 31 Stockholm
Telefon08-20 70 50
E-post[email protected]