Rabattkoder till Western Union

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på westernunion.se

Western Union
När du vill överföra pengar på ett snabbt och smidigt sätt är Western Union ett praktiskt alternativ. De ser till att leverera pengar till dig oavsett var du befinner dig i världen tack vare deras kontor. De finns utplacerade runt om i hela världen och gör det möjligt för dig att skicka pengar när du behöver tillgång till kontanter snabbt. Med Western Union behöver du inte ha ett bankkonto för att kunna överföra pengar. Dessutom ser Western Union till att pengarna kommer fram direkt - även på helger. Med låga överföringsavgifter blir det enklare att överföra pengar till släkt, vänner eller affärsbekanta. När du använder en Western Union rabattkod blir dina avgifter ännu lägre. Läs mer »
Western Union erbjudande
Registrera dig gratis och skicka pengar över hela världen online
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Western Union

93

personer har besökt vår sida för Western Union denna vecka

12

personer har sparat pengar hos Western Union denna vecka

Info om Western Union rabatter

Western Union Screenshot Screenshot från westernunion.se
Western Union startade redan 1851 och har i sin 160-åriga bidragit till ekonomisk utveckling på många sätt. 1871 startades tjänsten överföring av pengar, något som underlättat för och hjälpt många människor under åren. Western Union erbjuder många olika tjänster att föra över pengar på ett säkert sätt till bankkonto eller Western Union-ombud i hela världen.

Behöver du påfyllning i reskassan och är långt hemifrån? Eller vill du föra över pengar världen över på ett tryggt och säkert sätt? Western Union är det ledande företaget för internationella pengatransaktioner. Med en Western Union rabattkod får du bättre priser på transaktioner och tjänster till världens alla hörn.

Det finns flera sätt att gå tillväga på om du vill skicka pengar med hjälp av Western Union. Du kan välja att betala direkt från ditt bankkonto på nätet och se till att pengarna finns framme på destinationen inom bara några minuter. Du kan också välja att gå in till ett Western Union-kontor och betala direkt med kontanter. När du har gjort din betalning räcker det för mottagaren att besöka ett kontor och fylla i formuläret som anger att han eller hon är rättmätig ägare av pengarna. På så sätt är Western Union ett praktiskt sätt att skicka pengar över stora distanser utan att det behöver kosta flera hundra kronor i avgifter. Det blir ännu billigare när du använder en av våra Western Union rabattkoder.

Storleken på dina avgifter beror på hur mycket pengar du väljer att skicka. Det betyder att du kan anpassa din summa efter hur mycket du vill betala. Om du bara vill skicka några hundra kronor kan avgiften bli så liten som 25 kr. Du kan alltid välja vilken valuta du vill betala i för att få den bästa växlingskursen. Du kan också använda dig av en rabattkod för att få en så låg avgift som möjligt. Om du vill skicka stora summor - över 9 000 kr om året - kan Western Union be om att få verifiera din identitet.

Använd en av våra rabattkoder till Western Union i dag, spara pengar på dina överföringar och få råd att föra över mer och oftare, var än i världen du befinner dig.