En lyxig garderob behöver inte kosta skjortan

Alla vill vi ha en unik garderob, en garderob som uttrycker vår personliga stil. I de allra flesta fall vet vi vilka plagg vi vill ha. Kanske drömmer man om vissa outfits och kombinationer som skulle vara perfekta vid vissa valda tillfällen. För många av oss realiseras dock inte de där drömmarna fullt ut. Anledningen till detta stavas ofta E K O N O M I. Att ha högkvalitativa kläder, fina märken och exklusiva kollektioner i sin garderob är verkligen inte en regel i de allra flesta hem utan snarare ett undantag. Som tur är finns det flera sätt att komma runt denna problematik utan att man för den sakens skull ska behöva tumma på märke, kollektion eller kvalitet.

Den enorma trenden att köpa kläder på second hand och leta efter vintagefynd har knappast dött ut. Tvärtom har den snarare spritt sig. Tidigare var det i princip bara i fysiska butiker som man kunde göra ovanstående fynd. Nu har tiden dock kommit för second hand och vintagekläder att göra entré på cyberspace!

Fler och fler butiker börjar sälja klassiska kläder i bra skick till fantastiska priser på nätet. Den mest klassiska aktören torde vara Beyond Retro, den brittiska kedjan som även fått stort fäste på den svenska marknaden. Deras webbshop uppdateras ständigt med spännande och unika plagg till rimliga priser. Även en butik som Herr Judit har fantastiska priser, men säljer i regel mer exklusiva plagg vilket triggar priset något. Ytterligare ett alternativ är såklart att ta en titt på vårt stora utbud av rabattkoder på kläder.

Det absolut bästa tipset är dock att börja fynda via Tradera. Tradera har funnits på nätet i många år nu, men det är först på sistone som det börjat dyka upp faktiska butiker på Tradera. Det rör sig alltså om företag som i princip uteslutande bedriver sin verksamhet med Tradera som plattform. Ett ypperligt exempel på detta är företaget Sellpy som har baserat hela sitt koncept på att sälja produkter via Tradera. Sellpy fungerar på så sätt att vem som helst får skicka in sina gamla kläder och prylar, vilket Sellpy sedan noga går igenom och sedan väljer vilka produkter som är fina och prisvärda nog att gå ut till försäljning och vilka som inte riktigt håller måttet och således skänks bort i välgörande syfte. På Sellpy kommer du kunna hitta alla klassiska märkeskläder till en spottstyver av priset du får betala i butik. In och fynda nu!
Rabatterat.se

Rabatterat.se

5 april 2017