Rabattkoder till Tradera

Till butiken
Tradera kampanj
Alla aktuella kampanjer hos Tradera
Obekräftat slutdatum

Missa inga rabattkoder till Tradera, gå med i vårt nyhetsbrev!

Tradera spartips från Rabattbloggen

Läs alla våra inlägg om att spara pengar i rabattbloggen.
En lyxig garderob behöver inte kosta skjortan
Alla vill vi ha en unik garderob, en garderob som uttrycker vår personliga stil. I de allra flesta fall vet vi vilka plagg vi vill ha. Kanske drömmer man om vissa outfits och kombinationer som skulle vara perfekta vid vissa valda tillfällen. För många av oss realiseras dock inte de där drömmarna fullt ut. Anledningen till detta stavas ofta E K O N O M I. Att ha högkvalitativa kläder, fina märken o
Publicerad av Rabatterat.se den 5 april 2017
Spara pengar i vardagen med våra spartips
Att tacklas med en tuff ekonomi är något vi alla gör då och då. Genom att göra små men väl medvetna val i vår vardag kan vi faktiskt dra ner kostnader ganska rejält när det gäller våra vardagsinköp. Här kommer några enkla sparknep som kan göra att kronorna räcker betydligt längre. Det första tipset handlar om matinköp. För att dra ner på kostnaden för mat så kan man jämföra butikernas olika alt
Publicerad av Rabatterat.se den 21 mars 2017

Handla med rabatt på tradera.com

Tradera
Har du vinden eller källaren full av grejer som du inte längre använder dig av? Då kan Tradera vara till god hjälp. Auktionssiten har över 1 miljon unika besökare varje vecka, vilket gör att du enkelt kan sälja de saker du vill bli av med. Tradera har sedan starten 1999 blivit en av landet ledande marknadsplatser online. Med en Tradera rabattkod kan du bli av med de där grejerna som bara står och dammar, ännu billigare.
Tradera Screenshot Screenshot från tradera.com

Info om Tradera rabatter

Att annonsera på Tradera är helt gratis, du betalar först när du sålt någon av de varor du lagt ut annons på. Med en rabattkod till Tradera blir den avgiften lägre, vilket gör det ännu bättre för dig att annonsera där. Det blir som våra engelsktalande vänner brukar kalla för en win-win-situation.

Det är också enkelt att använda sig av Traderas tjänster. Du tar bara några bilder på varan med mobiltelefonen, följer den enkla annonsmallen och saken är klar. Kunderna kan nu börja lägga bud på varan du inte längre vill ha. När tiden för budgivningen gått ut finns det en vinnare som enkelt betalar via betaltjänsten Klarna, det gör affären säker både för dig och kunden. Många företag väljer också Tradera som ett sätt att nå ut med sina produkter på nätet, så det är uppenbart att det fungerar. Då och då erbjuds det en så kallad Tradera kampanjkod som kan ge dig en eller flera gratis annonser att lägga upp. Perfekt när du rensat garderoben och behöver sälja av lite plagg eller prylar som du inte längre använder.

Men Tradera skulle såklart inte fungera utan köparna. Man kan som kund fynda mellan 1 miljon unika artiklar varje dag, både begagnade och nya. Vill man som kund inte delta i en auktion finns det ibland ett fast pris man kan välja att betala istället. Har man som kund inte heller tid att hålla koll på budgivningen, skriver man bara in det maxbelopp man är villiga att betala för varan, sedan sköter Tradera budgivningen åt en.

Så vad väntar du på? Sälj grejerna du inte längre använder, det är enkelt och smart både för plånboken och miljön. Glöm inte att kolla in vad vi kan erbjuda för Tradera rabattkod just nu, kanske kan du lägga upp de där annonserna gratis!?

Kontakta Tradera

AdressTradera Sweden AB
Sankt Eriksgatan 117
113 43 Stockholm
Telefon0771-392000