Studenten 2015 - Plakat & Presenter

Nu är det snart studenttider igen och gatorna fulla med konvojer av lastbilsflak lastade med årets gymnasiestudenter. En dag full av glädje och firande av 12 års avklarade studier. Här har vi samlat tips på hur du som ska uppvakta en student kan spara en slant på detta ofta väldigt kostsamma firande med hjälp av några av våra rabatter på studentplakat och studentpresenter.

Studentplakat

För att synas i folkmassorna vid studentutspringningarna brukar man trycka upp ett studentplakat med ett lagom pinsamt foto på studenten. Detta är en produkt som det kan skilja ganska mycket i pris på men vi har möjlighet att att ge våra besökare 15% rabatt på studentplakat hos Önskefoto. Ett annat alternativ för att beställa studentplakat på nätet är via Smartphoto som säljer dessa för 199 kr med pinne.

Studentpresenter

Vanliga presenter till studenter är förutom klassikerna blommor, champagne och något att hänga runt halsen inför flakåkandet något som studenten kan ta med sig in i vuxenlivet. Det är ju i många fall inte långt kvar tills det är dags att flytta hemifrån och att förbereda studenten för det i form av gåvor till det kommande egna hemmet är ofta uppskattat, om inte annat när det väl är dags att flytta och man inser hur mycket det är som behöver köpas.

Vi har just nu en exklusiv rabattkod som ger dig 5 % rabatt hos Royal Design där du hittar allt du kan tänkas behöva till kök & hem i form av köksredskap, porslin & möbler. Där hittar du garanterat en bra present till studentmottagningen och årets alla andra firanden.

En annan vanligt förekommande studentpresent är en klocka. Ett av världens just nu mest populära klockmärken är Daniel Wellington som gör stilrena klockor till riktigt bra priser. Använd en av våra rabattkoder till Daniel Wellington och få upp till 10 % rabatt på din beställning. Frakten bjuder Daniel Wellington på!

Smycken är även det en populär gåva och där kan vi tack vare vår dagsfärska rabattkod till Guldfynd se till så att du i alla fall slipper betala något för frakten när du gör din beställning i deras nätbutik.
Rabatterat.se

Rabatterat.se

24 maj 2015