Prova streaming av tv & film gratis

Det har väl knappast undgått någon vilken framfart tjänsterna för streaming av tv-serier & filmer har haft i Sverige de senaste åren. Numera finns flera av de stora utländska jättarna inom området även att tillgå för oss svenskar och tiden då man behövde vänta månader och ibland till och med år för att få se de nya serierna är över. Nuförtiden kan man se vissa serier så nära inpå den amerikanska premiären som dagen efter att den sänts i USA!

Du vet väl om att du kan testa flera av tjänsterna kostnadsfritt och streama de senaste serierna kostnadsfritt under en månad? Detta utan någon bindningstid! Här hittar du de just nu mest framstående streamingtjänsterna och deras erbjudanden.

Viaplay

Viaplay var en av de första riktigt stora tjänsterna som öppnade i Sverige och har idag ett stort utbud av tv, film & sportsändningar. Hos Viaplay kan du se populära serier från TV3, TV6, nya filmer varje vecka och stora sportevenemang så som Allsvenskan (utvalda matcher), Champions League, Premier League & NHL med mera. En stor fördel med Viaplay är att du kan spara filmer och serier på din mobil eller surfplatta för att se dem offline, perfekt på flygresan! Viaplays tjänster går att ta del av i din mobil, surfplatta, smart-tv, dator eller mobilen, surfplattan eller datorn. Även Apple TV och spelkonsoler fungerar för uppspelning. Hos Viaplay har du ingen uppsägningstid och just nu kan du testa Viaplay gratis i en månad.

HBO Nordic

HBO Nordic är kända för sina högkvalitativa produktioner av framförallt tv-serier. Vem har kunnat undgå succéer så som Game of Thrones, True Detective, Band of Brothers, True Blood eller Sopranos, och detta bara för att nämna några! Nya egenproducerade serier kommer ut med jämna mellanrum och ett stort arkiv av sevärda serier finns att se för dig som har missat någon av dessa guldkorn. HBO Nordic kan ses via dator, surfplatta, mobil, smart-tv och Xbox. Det finns dessutom stöd för Chromecast och Apple TV (via AirPlay). HBO Nordic erbjuder nya kunder en kostnadsfri månad, är du inte nöjd så kan du säga upp abonnemanget då det inte har någon bindningstid.

C More

Hos C More får du de senaste storfilmerna, både svenska och utländska, och exklusiva serier. Här hittar du även en del av HBO's utbud. C More Sport ger dig svensk hockey från SHL och HockeyAllsvenskan, Ligue 1, Serie A och Elitserien i Speedway. Du som redan har tillgång till C Mores tv-kanaler får även tillgång till C Mores streamingtjänst utan extra kostnad. Alla andra kan testa vad C More går för tack vare den gratismånad som erbjuds nya kunder. Just nu kan du prova C More Film 1 månad gratis, självklart utan bindningstid! C More ser du via tv, dator, surfplatta eller mobil.

Netflix

Hemmet för storserier som bland annat House of Cards och Orange is the New Black, Netflix egenproducerade serier av hög kvalité. Här finns även ett enormt utbud av andra serier och filmer, Netflix har något för alla! Netflix kan du se på din PS3, Wii, Xbox, dator, mobil, surfplatta, smart-tv med mera och bjuder även de på en gratis månad för dig som inte tidigare har an vänt deras tjänst.
Rabatterat.se

Rabatterat.se

21 juli 2015

Rabattkoder kopplade till blogginlägget

Här nedan hittar du de rabattkoder och erbjudanden som nämns i texten ovan.