Boka billiga hotell på nätet med rabattkoder

Att boka hotell har blivit så mycket enklare nu än innan då du på bara ett poar minuter kan hitta hotell över hela världen på populära bokningssajter så som Hotels.com, Expedia och Booking.com. På dessa sajter kan du söka hotell i den stad du är på väg till för att sedan filtrera hotellen efter stjärnor, närhet till sevärdheter, lägst/högst pris och mycket mer. Ännu bättre är att du i samband med din bokning kan ange en av våra rabattkoder till dessa sajter och komma undan ännu lite billigare.

Hotels.com

Till Hotels.com kan vi erbjuda en rabattkod som ger dig 10 % rabatt på din hotellbokning, det finns alltså en hel del pengar att spara här! Rabattkoden har vi möjlighet att ge er besökare under en vecka per månad så håll utkik på vår sida för rabattkoder till Hotels.com och/eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att inte missa när koden ligger ute. Utöver rabattkoden har vi i samarbete med Hotels tagit fram en specialsida hos dem med riktigt bra hotellrabatter på några utvalda städer, så ta gärna en titt på där om det inte finns någon rabattkod när du bokar ditt hotell.

Expedia

Expedia har utöver sitt breda sortiment av hotell även bokning av flygresor så att du kan boka hela din resa på en och samma sajt. Bokar du en paketresa får du dessutom rabatt på din hotellbokning jämfört med att boka flyg och hotell var för sig. Alla aktuella rabattkoder till Expedia publicerar vi på vår butikssida för Expedia.

Booking.com

Hos Booking.com hittar du boenden i alla klasser, från vandrarhem till femstjärniga hotell. Precis som de tidigare två hotellbokningssajterna garanterar Booking.com lägsta pris genom sin prisgaranti. Du får alltså mellanskillnaden tillbaka om du hittar ditt boende billigare på någon annan bokningssajt. Om det inte finns någon aktuell Booking.com rabattkod när du ska boka kan du ta en titt på något av deras erbjudanden på hotell som uppdateras dagligen. I skruvande stund kan du dessutom få hela 10 5 rabatt på din bokning om du signar upp dig på Bookings nyhetsbrev.

Jämförelsesajter

Utöver dessa renodlade bokningssajter finns det även några riktigt bra tjänster på nätet för att jämföra priser hos flera av dem på en gång. En sådan sajt är BokaHotellet.se där du snabbt och enkelt kan jämföra hotell och priser på närmare 200 000 hotell! Filtrera hotellen på ditt valda resmål efter stjärnrating, och ännu viktigare, tidigare gästers omdömen. När du har hittar det hotell du vill bo på så klickar du dig bara vidare till den bokningssida som har det just nu lägsta priset på hotellet och bokar det där.

Alla våra rabatter och rabattkoder till sajter sär du kan boka hotell har vi samlat på kategorisidan som du hittar här.
Rabatterat.se

Rabatterat.se

8 augusti 2015

Rabattkoder kopplade till blogginlägget

Här nedan hittar du de rabattkoder och erbjudanden som nämns i texten ovan.