Rabattkoder till Hotels.com

Till butiken
Hotels.com erbjudande
Samla nätter och få en gratisnatt
Tjäna ihop till gratis bonusnätter hos Hotels.com med deras lojalitetsprogram Hotels.com Rewards

Missa inga rabattkoder till Hotels.com, gå med i vårt nyhetsbrev!

Butiker liknande Hotels.com

Populära butiker i samma kategori som Hotels.com. Se alla butiker inom kategorin hotell.

Hotels.com Spartips från Rabattbloggen

Läs alla våra inlägg om att spara pengar i rabattbloggen.
Res budgetsmart till Grekland
Att resa till solen och värmen i Grekland behöver inte kosta en förmögenhet. Det finns några beprövade knep som du kan ta till för att kunna resa både oftare och billigare.

Att boka flygbiljett
Det första steget är att boka flyg. Även om du ska resa till en destination dit du kan åka på charterresa blir det ofta billigare att fixa ditt eget paket med flyg och hotellrum separat. Lågprisflygen har de billigaste biljetterna om du bokar i god tid. Är du ute i sista minuten kan det löna sig att kolla charterbolagens erbjudanden om endast flyg. Ibland är det smartast att utnyttja deras enkelbiljetter.

Boka hotellrum
Det billigaste alternativet hittar du genom bokningssajter som till exempel Hotels.com eftersom de ofta har förmånliga avtal med hotellen. Speciellt under högsäsongen är det bästa alternativet. Bokar man privat under månaderna juli och augusti är priserna mycket höga. Under lågsäsongen däremot kan det ibland löna sig att boka direkt från hotellet. Nuförtiden finns även fler alternativ för semesterboende, att hyra en lägenhet eller hus av en privatperson via Airbnb har till exempel växt enormt de senaste åren.

Var smart på resmålet
Mycket pengar brukar gå åt till mat, dryck och utflykter. Här kan man göra stora besparingar men ändå njuta av god mat och fina upplevelser. Har du provat gyros? Det är Greklands gatuköksmat som består av pitabröd fyllt med kött, yoghurt, tomat, lök och friterad potatis. En sådan sådan kostar ungefär 20 kronor och man blir mätt på en. Vill du sitta ner på en restaurang utan att bli ruinerad ska du söka upp enkla tavernor som ligger utanför turiststråken. I små byar är prisnivån mycket lägre än vid hamnpromenadens fina ställen. Oftast smakar maten mycket mer också vid de små ställena. Att åka på utflykt och utforska ön eller området är en upplevelse. Här ska du undvika charterbolagens utflykter som är mycket dyra. Leta reda på en lokal turistbyrå som erbjuder samma turer till halva priset eller varför inte åka med lokalbussen. Föredrar du att hyra bil ska du heller inte välja första bästa uthyrare. Gör en research och välj den som har bäst pris men som ändå inte gör avkall på försäkringsvillkoren.
Publicerad av Rabatterat.se den 16 mars 2017
Boka billiga hotell på nätet med rabattkoder
Att boka hotell har blivit så mycket enklare nu än innan då du på bara ett poar minuter kan hitta hotell över hela världen på populära bokningssajter så som Hotels.com, Expedia och Booking.com. På dessa sajter kan du söka hotell i den stad du är på väg till för att sedan filtrera hotellen efter stjärnor, närhet till sevärdheter, lägst/högst pris och mycket mer. Ännu bättre är att du i samband med din bokning kan ange en av våra rabattkoder till dessa sajter och komma undan ännu lite billigare.

Hotels.com
Till Hotels.com kan vi erbjuda en rabattkod som ger dig 10 % rabatt på din hotellbokning, det finns alltså en hel del pengar att spara här! Rabattkoden har vi möjlighet att ge er besökare under en vecka per månad så håll utkik på vår sida för rabattkoder till Hotels.com och/eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att inte missa när koden ligger ute. Utöver rabattkoden har vi i samarbete med Hotels tagit fram en specialsida hos dem med riktigt bra hotellrabatter på några utvalda städer, så ta gärna en titt på där om det inte finns någon rabattkod när du bokar ditt hotell.

Expedia
Expedia har utöver sitt breda sortiment av hotell även bokning av flygresor så att du kan boka hela din resa på en och samma sajt. Bokar du en paketresa får du dessutom rabatt på din hotellbokning jämfört med att boka flyg och hotell var för sig. Alla aktuella rabattkoder till Expedia publicerar vi på vår butikssida för Expedia.

Booking.com
Hos Booking.com hittar du boenden i alla klasser, från vandrarhem till femstjärniga hotell. Precis som de tidigare två hotellbokningssajterna garanterar Booking.com lägsta pris genom sin prisgaranti. Du får alltså mellanskillnaden tillbaka om du hittar ditt boende billigare på någon annan bokningssajt. Om det inte finns någon aktuell Booking.com rabattkod när du ska boka kan du ta en titt på något av deras erbjudanden på hotell som uppdateras dagligen. I skruvande stund kan du dessutom få hela 10 5 rabatt på din bokning om du signar upp dig på Bookings nyhetsbrev.

Jämförelsesajter
Utöver dessa renodlade bokningssajter finns det även några riktigt bra tjänster på nätet för att jämföra priser hos flera av dem på en gång. En sådan sajt är BokaHotellet.se där du snabbt och enkelt kan jämföra hotell och priser på närmare 200 000 hotell! Filtrera hotellen på ditt valda resmål efter stjärnrating, och ännu viktigare, tidigare gästers omdömen. När du har hittar det hotell du vill bo på så klickar du dig bara vidare till den bokningssida som har det just nu lägsta priset på hotellet och bokar det där.

Alla våra rabatter och rabattkoder till sajter sär du kan boka hotell har vi samlat på kategorisidan som du hittar här.

Publicerad av Rabatterat.se den 8 augusti 2015

Populära rabattkoder

Just nu populära rabattkoder & erbjudanden från andra butiker.