Rabattkoder till 24MX

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på 24mx.se

24MX
Om du tycker om att köra crossmotorcykel så är 24MX nätbutiken för dig. 24MX är en av Sveriges ledande butiker för allt som har med motorcross att göra. I butikens sortiment inkluderas allt från kringutrustning till crossdelar, tillbehör och streetwear. Sortimentet rymmer allt som allt nära 8 miljoner olika artiklar. 24MX har en lägsta prisgaranti, vilket betyder att om du skulle hitta den vara du är intresserad av till ett lägre pris hos någon av deras konkurrenter så kommer de att matcha priset. Med en 24MX rabattkod kan du handla varor ur ett redan prisvärt sortiment till ännu bättre priser. Vid sidan av det stora sortimentet har deras hemsida en funktion som låter dig filtrera fram reservdelar till just din crossmotorcykel. Du skriver helt enkelt in modell och årgång så filtreras alla delar som är kompatibla med din cykel fram automatiskt. Men 24MX har precis som tidigare nämnts inte bara reservdelar, de har också kläder, dels i form av ställ som du har på dig när du kör cross, men också fritidskläder med crosstema. Det ger ett sortiment som sammantaget täcker in alla aspekter av ditt crossintresse och som gör att du slipper söka dig till flera olika butiker för att få tag i allt du behöver. Läs mer »
Tipsa oss om en rabattkod
Vi känner tyvärr inte till några aktuella rabattkoder till 24MX just nu. Tipsa oss om en 24MX rabattkod här.

Butiker liknande 24MX

Populära butiker i samma kategori som 24MX. Se alla butiker inom kategorin motor.

Info om 24MX rabatter

24MX Screenshot Screenshot från 24mx.se
24MX erbjuder kostnadsfri frakt för alla beställningar över 1000 kr. Kostnadsfri frakt gäller dock inte om du beställer stora och skrymmande produkter som exempelvis däck, tält mm. Leveranser sker till hela Sverige och Europa och skickas ut dagligen från lagret i Helsingborg. Paket skickas med Postnord och levereras vanligtvis till det av postens serviceställen som ligger närmast ditt hem. Vid varje beställning får du som kund ett kolli-ID som du kan använda för att spåra ditt paket med Postnords paketspårning. Förutsatt att dina varor finns i lager så levereras de inom 2-6 arbetsdagar. För den som har möjlighet till det går det att själv hämta sin beställning i den fysiska butiken i Stockholm. Bland betalningsalternativen finns möjligheten att delbetala med Klarna. 24MX har en kundtjänst som går att nå via telefon varje dag mellan 10:00 och 17:00. Det går också att få svar på eventuella frågor via epost. Du får självklart tillgång till precis samma service och förmåner om du använder dig av en 24MX.se rabattkod när du lägger din beställning.

Nätbutiken 24MX startades av crossåkare och MC-intresserade och föddes ur en frustration sprungen ur svårigheterna att hitta reservdelar och MC-kläder utan att behöva söka sig till flera olika leverantörer. Att många företag startade sina verksamheter i garage är en kliché, men i det här fallet är det enligt ägarna själva sant. 2005 började de sälja delar och utrustning till motorcyklar med lagerhållning just i ett garage. Det skulle dock inte ta lång tid innan verksamheten växte ur garaget. Från att ha haft en personalstyrka på totalt 4 man har man idag ungefär 100 anställda och en fysisk butik i Hägersten i Stockholm. Att använda sig av en rabattkod till 24MXnär man lägger sin beställning är en möjlighet att inte betala mer än nödvändigt för sitt intresse.

Kontakta 24MX

Adress24MX.se
Elektravägen 22
126 30 Hägersten
Telefon08-605 38 80
E-post[email protected]