Rabattkoder till Albert

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på hejalbert.se

Albert
Albert är en applikation där barn och ungdomar kan öva på matematik genom roliga uppgifter och övningar - allt i enlighet med den svenska studieplanen. Albert grundades av två teknikstudenter som under sina studieår på Chalmers Tekniska Högskola arbetade ideellt med att erbjuda barn i utsatta områden läxhjälp. Syftet med appen Albert var lika enkelt som tydligt: att demokratisera kunskap genom teknik och göra stöd i undervisningen tillgängligt för fler. I nuläget har nästan 300 000 skolbarn provat Albert och användarna blir bara fler! Appen Albert har därmed definitivt bidragit med att inte bara öka barns mattekunskaper, utan även deras självförtroende och tilltro till sina egna förmågor att lära sig saker. Särskilt barn som har svårt att koncentrera sig och saknar motivation ibland, får snabbt en känsla av att de är dåliga i skolan. Med Albert har de möjligheten att på ett roligt sätt ta sig steg för steg genom de räknesätt som de inte har kunnat lära sig i skolan. Barnets självförtroende växer och därmed också förmågan att sedan snabbare lära sig på det “vanliga sättet”. Så har den goda spiralen börjat för barnets inlärningsförmåga! Med Albert rabattkod kan du prova på appen i lugn och ro till ett reducerat pris och öva matte tillsammans med ditt barn. Kom ihåg att Albert fungerar genom hela grundskolan och innehåller alltså även den matematik som högstadieelever arbetar med. Albert är med andra ord perfekt även för din tonåring därhemma. Läs mer »
Tipsa oss om en rabattkod
Vi känner tyvärr inte till några aktuella rabattkoder till Albert just nu. Tipsa oss om en Albert rabattkod här.

Butiker liknande Albert

Populära butiker i samma kategori som Albert. Se alla butiker inom kategorin övrigt.

Info om Albert rabatter

Albert Screenshot Screenshot från hejalbert.se
Att komma igång med Albert är väldigt enkelt. Du som vuxen laddar ner appen på mobilen eller i en surfplatta och registrerar sedan ett konto. I inställningarna justerar du nivån så att övningarna blir lagom utmanande för barnet. Albert Junior, som är avsedd för barn mellan 3-9 år, innehåller mer än 3 200 övningar att arbeta med. Appen är uppbyggd så att det mellan övningarna finns korta spelsekvenser och prisutdelningar. Helt klart en motivation för de yngre barnen som annars har svårt att koncentrera sig. I delen som är avsedd för 10-16-åringar har antalet övningar ökat till mer än 4 800 stycken. Här kombineras de med animerade videolektioner som förklarar både enkla och avancerade problem. Albert är utvecklat av erfarna pedagoger och forskare och består av så många olika delar att enskilda individer får skräddarsydda uppgifter att jobba med. Av den anledningen är Albert inte indelat i årskurser, utan i nivåer. Det är också enkelt att gå tillbaka till grunduppgifterna och öva mer på dem, om en nivå blir för svår. Allt i enlighet med hur vår svenska läroplan ser ut! Med en Albert rabattkod får du tillgång till allt material och kan komma igång direkt.

Albert har också en sektion för föräldrarapporter. Där kan du följa hur det går för barnet och vilka framsteg hen gör. De har också en hel sektion med enbart artiklar och tips på hur du kan göra studierna lättare och hur du kan jobba med ditt barn för att hen ska komma framåt. Här finns allt från tips på hur ni kan få bra rutiner kring mattepluggandet och även hur du som förälder kan vara delaktig i uppgifterna och göra övningarna med appen till mysig stund tillsammans med ditt barn. Albert har dessutom integrerats med tjänsterna Albert Geo och Albert Code, där mellanstadieelever kan lära sig grunderna i kodning samt plugga in länder, floder, viktiga monument med mera. Det finns alltså flera alternativ till inlärning och det är ingen överdrift att säga att Albert är så mycket mer än bara en app. Med en rabattkod till Albert kan du och ditt barn få tillgång till allt det här och få rabatt på ett redan mycket förmånligt pris.

Kontakta Albert

AdresseEducation Albert AB
Polhemsplatsen 5-7
411 03 Göteborg
E-post[email protected]