Rabattkoder till Flying Tiger Copenhagen

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på flyingtiger.com

Flying Tiger Copenhagen
Flying Tiger Copenhagen är inte bara en butikskedja; det är en destination för upptäckter, kreativitet och prisvärda fynd. Med sitt huvudkontor i den pulserande staden Köpenhamn, Danmark, är Flying Tiger Copenhagen en internationell favorit. Vår butikskedja är känd för sina egenframtagna produkter som sträcker sig från smarta heminredningsdetaljer som förenklar din vardag till leksaker som väcker din inre barnslighet, festartiklar som sätter stämningen och accessoarer som uttrycker din unika stil. Och det bästa av allt? Flying Tiger rabattkoder! Här kan du upptäcka fantastiska erbjudanden hos Flying Tiger Copenhagen som gör ditt shoppingäventyr ännu bättre! Läs mer »
Fri frakt från Flying Tiger Copenhagen
Få fri frakt på alla beställningar över 750 kr från Flying Tiger
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Flying Tiger Copenhagen

55

personer har besökt vår sida för Flying Tiger Copenhagen idag

0

personer har sparat pengar hos Flying Tiger Copenhagen idag

Butiker liknande Flying Tiger Copenhagen

Populära butiker i samma kategori som Flying Tiger Copenhagen. Se alla butiker inom kategorin prylar.

Info om Flying Tiger Copenhagen rabatter

Flying Tiger Copenhagen skiljer sig från andra. Det är en kedja som stolt erbjuder ett prisvärt sortiment som inspirerar och överraskar. Deras egenframtagna produkter är utvalda med omsorg för att göra din vardag mer spännande och ditt hem mer unikt. Oavsett om du letar efter en leksak som tar dig tillbaka till barndomen, festdekorationer som sätter guldkant på tillställningen eller accessoarer som speglar din personlighet, så hittar du det hos dem.

När du besöker Flying Tiger Copenhagens hemsida, öppnas dörren till en värld av överraskningar och fantastiska erbjudanden. Våra rabattkoder är din nyckel till att spara ännu mer på deras redan prisvärda produkter. Oavsett om du är en erfaren shoppare eller en nyfiken nykomling, kommer våra rabattkoder till Flying Tiger att göra din shoppingupplevelse ännu bättre. Så ta en virtuell resa till vår hemsida och utforska vårt breda utbud av prisvärda skatter.

Historien om Flying Tiger Copenhagen är en inspirerande resa från en enkel start till ett imponerande globalt detaljhandelsfenomen. Den började på en loppmarknad i Danmark där grundaren Lennart Lajboschitz och hans fru Suz började sin entreprenörsresa genom att sälja paraplyer. År 1988 etablerade de sin första fysiska butik i en lokal stadsdel i Köpenhamn, som de kallade Zebra. Butiken erbjöd en eklektisk mix av produkter, inklusive paraplyer, solglasögon, strumpor och överskottsvaror. Det skulle dock visa sig vara startskottet för något mycket större. Resan tog en spännande vändning när den första butiken med namnet Tiger öppnade i Köpenhamn 1995. Det mest anmärkningsvärda var att allt i butiken prissattes till endast 10 danska kronor. Det intressanta är att det danska ordet för tiokronorsmynt, tee'-yuh, uttalas på ett sätt som liknar det danska ordet för tiger, vilket gav namnet en extra dimension och karaktär.

Idag, över 30 år senare, har Flying Tiger Copenhagen blomstrat till ett framstående detaljhandelskoncept med 842 butiker i 27 länder över hela världen. År 2022 rapporterade företaget en imponerande omsättning på 4 752 miljoner danska kronor. Men framgången mäts inte bara i siffror; Flying Tiger Copenhagen har nu över 7 000 hängivna medarbetare som kontinuerligt bidrar till dess framgång.

Historien om Flying Tiger Copenhagen är ett bevis på att passion, innovation och beslutsamhet kan omvandla en enkel idé till en global framgångssaga. Med fortsatt tillväxt och en oväntad twist i sitt ursprungliga namn, fortsätter Flying Tiger Copenhagen att erbjuda prisvärda och inspirerande produkter till människor över hela världen. Det är en berättelse om att våga drömma stort och att aldrig sluta överraska och glädja sina kunder, använd därför en Flying Tiger rabattkod från oss och spara pengar!

Kontakta Flying Tiger Copenhagen

AdressDigital Flying Tiger Copenhagen A/S
Strandgade 71-73
DK-1401 Köpenhamn
Danmark