Rabattkoder till Apohem

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på apohem.se

Apohem
Apohem är ett apotek på nätet. Här kan du på ett enkelt och tryggt sätt beställa hem läkemedel till din brevlåda. Apohem är ett relativt nystartat egenvårdsapotek som tar upp kampen med andra etablerade aktörer inom samma bransch. Här kan du köpa egenvårdsprodukter till dig själv och din familj, men även till dina husdjur. Det är inte bara läkemedel du kan hitta hos Apohem, man har även ett välsorterat och gediget utbud av hälsoprodukter för till exempel kropp, hälsa och välmående. Apohem garanterar låga priser, där det ska löna sig att handla hos dom istället för på ett fysiskt apotek. Man är noggranna med att leveranserna ska gå snabbt och givetvis att de ska vara säkra. Apohems målbild är att vara med och bidra till en friskare värld och att deras kunders vardag ska bli friskare för att få mer över till livet. Deras affärsidé är att sälja ett brett och attraktivt sortiment apoteksvaror på nätet till låga priser. Man har också en ambitiös framtidsvision och det är att kunna titulera sig Sveriges ledande nätapotek. Apohem startade igång så sent som 2017 och ägs av hälsoföretaget Axfood och investeringsfirman Novax. Här på sidan kan du ta del av ett stort utbud av Apohem rabattkoder för att få ut ännu mer hälsa för pengarna. Följ med oss här för att inte missa några erbjudanden. Läs mer »
Fri frakt hos Apohem
När du handlar från Apohem.se får du alltid fri frakt på dina beställningar - oavsett ordervärde
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Apohem

1

person har besökt vår sida för Apohem idag

0

personer har sparat pengar hos Apohem idag

Butiker liknande Apohem

Populära butiker i samma kategori som Apohem. Se alla butiker inom kategorin apoteksvaror.

Info om Apohem rabatter

Apohem Screenshot Screenshot från apohem.se

Apohems sortiment

Hos Apohems hittar du mängder av kvalitetsprodukter för alla tänkbara behov. I kategorin receptfritt hittar du till exempel receptfria läkemedel för bland annat allergi, öron/ögon, värk & feber, sluta röka och mage & tarm. Under rubriken Barn & Föräldrar finns allt du kan tänkas behöva när det gäller vård av barn, samt relationen mellan dig som förälder och ditt barn. Här finns nämligen mängder av produkter inom amma & mata, graviditet, blöjor & tillbehör och babylek. Men även läkemedel för värk & feber, ögon/öron, sårvård och kroppsvård för barn, samt solskydd, tandvårdsprodukter, vitaminer & tillskott och allergi för barn.

En annan stor kategori hos Apohem är hälsa & träning. Här kan du ta del av produkter som rör bland annat kosttillskott, hjälpmedel för sömn, vitaminer & mineraler, stress & oro, samt rena träningsprodukter och hjälpmedel. I kategorin Mat & Hem hittar du mängder av nyttig mat och hälsokost, med mera. Det innefattar bland annat torkad frukt, nötter & frön, hälsodryck, bars, flingor, gryn & müsli och så kallad superfood. Men även nyttig olja, fett & smör, nyttigt snacks & godis, måltidsersättning, diverse proteinprodukter och produkter inom tvätt och städ. Glöm inte att använda de rabattkoder till Apohem du kan hittar här. Vi samlar alla rabattkoder vi kommer över. På så sätt kan du köpa ännu mer produkter för samma peng.

Ännu mer om Apohems sortiment

För att fortsätta beskriva Apohems härliga sortiment kan vi glida över på produkterna för kroppsvård & skönhet. Här hittar du skonsamma och rengörande produkter för bland annat ansikte, händer & fötter, kropp, mun och hår. Dessutom ett stort utbud när det gäller smink. Apohem har även allt du behöver för vård av ditt djur. Här kan du nämligen hitta hälsovårdsprodukter och läkemedel för hund, katt och häst. I kategorin intim, sex & lust hittar du till exempel preventivmedel, självtester och lusthöjande preparat. Avslutningsvis har man kategorin hjälpmedel & säkerhet. Hjälpmedel du kan hitta här innefattar bland annat iläggsulor, batterier, stödstrumpor och doseringshjälpmedel. Men även produkter inom till exempel hygien, blodtryckskontroll, första hjälpen och diabeteskoll.

Apohem har även en special kategori med bara ekologiska produkter. Man kan erbjuda ekologiska produkter i samtliga åtta kategorier vi gått igenom här ovan. I Apohems ekologiska sortiment kan du bland annat köpa ekologisk mat och hälsokost. Både för barn och vuxna. Men även ekologiska läkemedel, hud- och hårprodukter, samt mycket annat såklart. Helt klart är i alla fall att vi gillar den här satsningen. Här på sidan samlar vi alla Apohem rabatter vi kan komma över. Därför är det en perfekt plats att besöka nu när du sett hur stort och brett sortiment Apohem kan erbjuda. Med en Apohem rabattkod missar du inget aktuellt erbjudande.

Kontakta Apohem

AdressApohem AB
Norra Stationsgatan 99
113 64 Stockholm
Telefon08-12 82 86 00
E-post[email protected]