Rabattkoder till Apomera

Till butiken

Missa inga rabattkoder till Apomera, gå med i vårt nyhetsbrev!

Butiker liknande Apomera

Populära butiker i samma kategori som Apomera. Se alla butiker inom kategorin apoteksvaror.

Apomera Spartips från Rabattbloggen

Läs alla våra inlägg om att spara pengar i rabattbloggen.
Planera ditt festivalbesök och kom undan billigare
Musik! Möten! Folkfest!
Att åka på festival är verkligen en upplevelse som går utanpå mycket annat. För några dagar är du på besök i en alternativ värld med tusentals likar och nya musikupplevelser hela tiden. Just nu är det extra aktuellt då ett flertal festivaler nu har påbörjat eller helt och hållet släppt sina artister för 2017 års upplagor. Roskilde har släppt sina artister och Way Out West släpper nya artister löpande fram till festivalstarten.

Förutom din festivalbiljett och resan dit finns det några andra goda investeringar som verkligen är värda att göra. Det kan vara skillnaden mellan ett underbart evenemang och en ganska jobbig campinghelg.

Att packa med
Du behöver någonstans att sova, ett bra tält är en investering du aldrig kommer att ångra. Särskilt inte om det kommer ett kallt nattregn sådär som det ofta gör på sommaren. Outnorth har flera bra varianter. Du behöver också gummistövlar eller andra vattentäta skor för om det blir lerigt så kommer du förstöra dina andra skor och ändå bli våt om fötterna, kolla upp ett prisvärt par från Deichmann eller Stylepit.

Våtservetter är en galet praktisk lösning när det är långt mellan duscharna och ont om rinnande vatten. Finns på alla apoteks webbshoppar som Apoteket Hjärtat eller Apomera. Har du glasögon eller linser kan det vara värt att investera i endagslinser från Lenson eller Specsavers eftersom festivallivet inte är det mest hygieniska.

Att tänka över
Behöver du verkligen ha dina ballaste mest opraktiska kläder eller är det kanske skönare med bekväma funktionsplagg? Det finns alltid roliga återförsäljare på festivaler och du kan handla ett fint minne. Försök minimera din packning utan att välja bort komfort. Du kommer behöva varma plagg till kvällarna och bra sovattiraljer så kolla upp prisvärda alternativ om du inte redan har en bra sovsäck och regnkläder. En mössa är inte dumt heller, både för att hålla värmen och dölja festivalhåret. Du kan klara dig på mobilens ficklampa men du kanske ska investera i en powerbank från din Tele2 eller Telenor.

Det är också bra att ha med värktabletter, plåster, öronproppar, solskydd men tar du bara med tillräckligt med kontanter så går det mesta att lösa på plats.
Publicerad av Rabatterat.se den 17 april 2017

Handla med rabatt på apomera.se

ApomeraApomera är en onlinebutik som säljer receptfria läkemedel, hud- och hårvårdsprodukter och produkter som förbättrar din hälsa och ditt välbefinnande. Ambitionen är att ha ett heltäckande utbud av receptfria läkemedel och tillbehör till låga priser och snabba leveranser. Priserna är ofta upp till 40 % lägre än hos traditionella apotekskedjorna med fysiska butiker. Med en Apomera rabattkod kan du handla receptfria läkemedel till ännu lägre pris!
Apomera Screenshot Screenshot från apomera.se

Info om Apomera rabatter

Hos Apomera kan du handla läkemedel och produkter av välkända varumärken, snabbt och tryggt hemifrån. Apomera vill möjliggöra det för sina konsumenter att enkelt och smidigt kunna inhandla sina receptfria läkemedel och andra produkter av välkända märken på ett tryggt, säkert och snabbt sätt. Genom att använda dig av en Apomera rabattkod kan du dessutom få betydligt reducerade priser när du lägger en beställning online. Genom att ange en aktuell rabattkod hos Apomera kan du alltså handla erkända och välkända varumärken till ett bättre pris än hos din lokala återförsäljare.

När du har lagt din beställning kan du därefter välja bland ett flertal smidiga och trygga betalningsalternativ. Du har också fördelen att kunna påverka vilken typ av leverans du föredrar. När din beställning lämnar Apomeras lager får du också ett e-postmeddelande med information om hur du kan spåra ditt pakets lokation under hela frakten. Har du ett ICA-kort? Då rekommenderar vi istället våra Apotek Hjärtat rabattkoder där du får bonus på ditt köp samt fri frakt.

Hos Apomera kan du köpa det mesta som du vanligtvis köper från ditt lokala apotek. Du kan exempelvis köpa receptfria smärtstillande läkemedel, intimartiklar, hud- och hårvårdsprodukter, makeup, sårvårdsartiklar, produkter för mage och tarm, kosttillskott, vitaminter och produkter avsedda speciellt för graviditet och baby. Du hittar med andra ord det mesta du kan tänkas behöva, allt tillgängligt genom några knapptryck ifrån din dator. Fördelen är att du kan välja dina varor i lugn och ro och få dina varor skickade hem till dig. Använd dig av din Apomera rabattkod när du lägger din beställning, för att på så sätt kunna få ett ordentligt rabatterat slutpris. Hittar du inte den rabatt du var ute efter så kolla även in våra sida för rabattkoder till Apotea där du ofta kan få en rabattkod på receptfria läkemedel.