Rabattkoder till Arket

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på arket.com

Arket
Arket är en modern marknad som säljer kläder till män, kvinnor och barn, samt inredning för hemmet. De har ett stort utbud av mode, skönhetsprodukter och funktionella nödvändigheter för hemmet. Allt är designat med ett mål om att kunna ge inspiration till ett vackert vardagsliv. Dessutom erbjuder Arket ett nytt nordiskt vegetariskt café som ligger i anslutning till butikerna. De har stort fokus på nordiska råvaror och att servera säsongsbaserad kost. Idag finns det mer än 200 personer som jobbar för Arket runt hela världen. Det är bland annat designers, kockar, producenter och konstnärer som ligger bakom märket och jobbar med att utveckla dess vision. Huvudkontoret ligger på Södermalm i Stockholm och de prisar sig i att vara ett svenskt märke. Huvudsyftet hos Arket är att skapa en kvalitativ och hållbar design som kan finnas tillgänglig till många människor. Deras mål är att dra mode- och designbranschen framåt i en positiv riktning. Du har möjlighet att handla hos Arket både online och i butik, men en Arket rabattkod kan endast användas vid onlineköp. Läs mer »
Tipsa oss om en rabattkod
Vi känner tyvärr inte till några aktuella rabattkoder till Arket just nu. Tipsa oss om en Arket rabattkod här.

Butiker liknande Arket

Populära butiker i samma kategori som Arket. Se alla butiker inom kategorin kläder.

Info om Arket rabatter

Arket Screenshot Screenshot från arket.com
Designen hos Arket riktar sig till det minimalistiska. Medan designen är unik är fokuset på klassiska former och basfärger. Allt ger ett modernt och stilrent uttryck som förblir tidlöst. Barnkläderna är inte inriktade på tjejer och killar, utan erbjuder en gemensam garderob för alla. Även där är kläderna stilrena med klara färger och klassiska mönster. Designen till hemmet har som mål att vara praktiska och kunna passa in i många olika sorters hem och miljöer. Det finns produkter för alla rum som exempelvis sovrum och badrum, men även utomhus med trädgårdsverktyg och termosar för din fika i naturen. Här finns det produkter som nickar både åt det klassiska till det mer kreativa moderna. Allt ges i naturfärger och har ett starkt fokus på kvalitet. Arket har även produkter för din resa där de har designat väskor och assessorer som gör det enkelt att både packa och bära med. Deras smarta lösningar ger mycket utrymme som inte tar upp onödig plats. Arkets rabattkoder finns tillgängliga till alla deras produkter som du köper online.

Att handla hos Arket

Arket har en väl utvecklad kundtjänst som finns tillgänglig på både telefon och på e-post. Deras kundtjänster finns speciellt tillgängliga för alla länder de är etablerade i och kan därför lätt anpassa sin hjälp just för dig. Skulle du vilja ha nyhetsbrev kan du anmäla dig till dem via deras hemsida som kommer ge dig alla uppdateringar och information om nya produkter. Är du student kan det finnsa specifika rabattkoder till Arket för dig som studerar. Om du handlar online finns det flera möjligheter att få dina varor. Du kan välja att själv plocka upp ditt paket på en av deras pick-up-points eller i deras miljövänliga Instabox som drivs av fossilfritt bränsle. Men du kan även få det levererat till valfri adress. Du kan alltid spåra dina paket och följa paketets resa under ditt egna konto hos Arket. Skulle du ångra ditt köp online kan du alltid returnera dina produkter.