Rabattkoder till Baresso

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på baressoshop.se

Baresso
Den som är på jakt efter marknadsledande produkter inom hår- och hudvård rekommenderas att kika in hos Baressoshop. Företaget grundades med en salong i Stockholm år 1991 och har sedan dess expanderat till att omfatta totalt sju salonger. Sedan 2006 bedriver man också verksamhet på nätet med ambitionen att bli bäst på att leverera allt inom hudvård, hårvård, parfym och makeup. De har nu ett sortiment som rymmer hundratals mer eller mindre välkända varumärken och jagar ständigt efter nya att addera till det redan stora sortimentet. Sortiment rymmer i skrivande stund över 11000 artiklar, många av dem sådana man sällan hittar i fysiska butiker. Hos oss hittar du en Baresso rabattkod som du kan använda sig av för att göra ett redan prisvärt sortiment ännu mer prisvärt. Du kan på så vis vara snäll mot din plånbok samtidigt som du med ditt köp hos Baresso är snäll mot ditt yttre. Läs mer »
Nykundsrabatt på Baresso.se
Nya kunder får 10% rabatt på första beställningen med denna Baresso rabattkod. Gäller ej på parfymer.
Obekräftat slutdatum
Baresso rea
Här hittar du alla kampanjer, fyndvaror och aktuella erbjudanden på Baresso.se
Obekräftat slutdatum
Fri frakt från Baresso.se
Hos Baresso.se får du fri frakt med Posten eller DHL vid köp över 200 kr
Obekräftat slutdatum
3

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Baresso

16

personer har besökt vår sida för Baresso idag

14

personer har sparat pengar hos Baresso idag

Butiker liknande Baresso

Populära butiker i samma kategori som Baresso. Se alla butiker inom kategorin skönhet.

Info om Baresso rabatter

Baresso Screenshot Screenshot från baressoshop.se
Baressos sortiment sträcker sig över ett flertal kategorier; hår, hud, parfym, makeup, produkter till män, accessoarer samt tillbehör som kammar, rakapparater och klippmaskiner med mera. Bland webbshopens varumärken och produkter finns precis som vi tidigare nämnt ett flertal som normalt är svåra att hitta i fysiska butiker. Här finns alla samlade på ett och samma ställe vilket gör att man slipper åka mellan flera olika salonger för att hitta den där speciella, magiska produkten. Exempel på varumärken i sortimentet är; Farouk, Pureology, Revlon, Loreal, Jaico Wella, Mane'n Tail, Matrix, Redken, Schwarzkopf, Maria Nila, Lanza, Goldwell, Grazette, Toni & Guy, KMS, Björn Axén, Sachajuan, Tigi, Sexyhair och många fler. Oavsett om du är i behov av ett högfungerande balsam för att reparera kluvna hårtoppar eller är ute efter någonting praktiskt som klippsaxar eller rakmaskiner kan du därför vara säker på att hitta just det du söker i Baressos omfattande sortiment. När du lägger din order så glöm inte bort att använda dig av våra Baresso rabattkoder för att göra din shopping till en ännu bättre upplevelse.

Baresso erbjuder ett flertal olika betalnings- och fraktalternativ. Bland betalningsalternativ går det till exempel att dela upp betalningen med hjälp av Klarna. Det går självklart också att använda sig av vanliga kortbetalningar. Paket levereras av Postnord eller DHL och leveranstiden ligger på 1-3 dagar. Ambitionen är att ordrar skickas samma dag som beställningen gjordes. Alla köp hos Baresso omfattas av konsumentskyddslagen vilket betyder att man alltid har 14 dagars ångerrätt. Självklart innebär ett nyttjande av en rabattkod hos Baresso att köpet omfattas av samma regler och ångerrätt som när man lägger en vanlig beställning. Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska välja ur ett stort sortiment, för den typen av frågor kan man kontakta Baresso via en e-postadress dedikerad till en service de kallar för "Fråga frisören". Om man använder sig av den går det att få svar på frågor till exempel om vilket shampoo som passar bäst för just din hårtyp eller vilken foundation som ska användas för torr och känslig hud. Möjligheten finns också att kontakta deras kundtjänst via telefon på 08 600 40 75.

Kontakta Baresso

AdressNinmar Baresso Invest AB Frejagatan 10A
152 41 Södertälje
Telefon08-600 40 75
E-post[email protected]