Rabattkoder till BikBok

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på bikbok.com

BikBok
Med en BikBok rabattkod från oss kan du få ett lägre pris när du handlar kläder i webbutiken. BikBok är en modebutik som riktar sig till unga kvinnor som älskar och lever för mode. Bik Bok grundades år 1973 i Norge med målsättningen att bilda ett varumärke som skulle sälja jeans till unga kvinnor. Jeansen från varumärket blev snabbt mycket populära både i Norge och i Sverige. På senare tid har Bik Bok kommit att bli en hel kollektion av kläder. Den första butiken öppnades år 1978 i Oslo. Idag har Bik Bok så många som 200 fysiska butiker i Norge, Sverige, Finland, Danmark samt Österrike. Bik Bok har ett samarbete med den svenska basketstjärnan och Victoria Secret-modellen Elsa Hosk och säljer bland annat Hosks vintage-kollektion. I Bik Boks stora och breda utbud av kläder kan du välja och vraka bland massor av toppar, klänningar, jeans, jackor, byxor, skjortor, blusar, collegetröjor, stickade plagg, kjolar, shorts, underkläder och badkläder. Förutom kläder säljer de även accessoarer såväl som smycken. Bland accessoarerna finns till exempel plånböcker, väskor, bälten och kepsar. Om du är ute efter att handla örhängen, ringar, halsband eller armband hittar du också detta i Bik Boks smyckesavdelning. Läs mer »
Upp till 70% rabatt hos BikBok
I BikBoks rea-avdelning kan du shoppa plagg med upp till 70% rabatt
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos BikBok.com
Hos BikBok får du fri frakt på alla beställningar som överstiger 600 kr i ordervärde
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till BikBok

2

personer har besökt vår sida för BikBok idag

0

personer har sparat pengar hos BikBok idag

Butiker liknande BikBok

Populära butiker i samma kategori som BikBok. Se alla butiker inom kategorin kläder.

Info om BikBok rabatter

BikBok Screenshot Screenshot från bikbok.com
Bik Bok är en modekedja och har därför också flera säsongsbaserade kategorier på sin hemsida där du kan hitta intressanta nyheter hela året. Bland annat har de en kategori som heter "Coming Soon" där du på förhand kan titta på kollektioner som kommer att erbjudas inom en snar framtid. De har också en kategori för höstmode såväl som för vårmode. I kategorin ’Fall Favorites’ hittar du bland annat stickade tröjor, kappor, koftor och Bolla jackor. Därtill finns flera spännande kategorier som exempelvis ’Halloween’ och ’Party Season’ där du kan hitta silkesklänningar, slippy blusar, handväskor och mycket mer. Din Bik Bok rabattkod som du hittar på denna sidan gäller oftast på hela sortimentet, men det kan finnas undantag. Bik Bok riktar sig till alla unga kvinnor, oavsett om du föredrar att sätta trender och inspirera andra med din personliga stil eller om du vill följa de senaste trenderna med snygga klädesplagg. På deras hemsida kan du ta del av bland annat en bildblogg med de nyaste kollektionerna. De har också flera guider, bland annat om hur du kollar upp din storlek. När du ska handla kläder så kan du alltid filtrera på storlek och färg.

Du använder din rabattkod till Bik Bok i samband med att du checkar ut ur webbutiken. Du kan med fördel också gå med i Bik Bok Life, som är ett medlemsskap som kan ge ytterligare rabatter och förmåner helt utan extra kostnad. Som medlem av Bik Bok Life samlar du ihop poäng genom att ladda ner och använda deras app, samt när du handlar något på bikbok.com eller i de fysiska butikerna runt om i landet. Genom att bli medlem kan du vara bland de första som får reda på nyheter och information om nya produkter. Du får också ett välkomsterbjudande och om du samlar ihop tillräckligt med poäng kan du få hemliga belöningar, födelsedagsgåvor och annat kul.

Kontakta BikBok

AdressBik Bok AS
Nesøyveien 4
1377 Billingstad
Norge
Telefon+47 66 98 69 69
E-post[email protected]