Rabattkoder till Boxer

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på boxer.se

Boxer
Brukar du också längta hem bara för att kunna se på tv? Det finns en fiffig lösning på det. Boxer erbjuder digital-tv-abonnemang och tjänster till låga priser och med en teknik som är enkel att använda för alla. Med en Boxer rabattkod får du rabatt på digital-tv, varför betala mer än nödvändigt? Det du behöver för att kunna se på digital-tv från Boxer är är en antenn, en TV, en box eller en CA-modul och ett programkort med ett abonnemang. Läs mer »
Boxer erbjudande
Spara 720 kr hos Boxer! Just nu kan du teckna Boxer Flex8 för bara 179 kr per månad i 12 månader
Obekräftat slutdatum
Boxer erbjudande
Just nu 3 månader fritt oavsett kanalpaket hos Boxer. Ingen startavgift!
Obekräftat slutdatum
Boxer erbjudande
Få 6 månader kostnadsfritt när du beställer Boxer Flex8
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos Boxer
Fri frakt på alla beställningar på Boxer.se
Obekräftat slutdatum
4

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Boxer

4

personer har besökt vår sida för Boxer idag

0

personer har sparat pengar hos Boxer idag

Butiker liknande Boxer

Populära butiker i samma kategori som Boxer. Se alla butiker inom kategorin digital tv.

Info om Boxer rabatter

Boxer Screenshot Screenshot från boxer.se
Med Boxer får du möjlighet att se dina alla dina favoritserier, filmer, sport och program var och när du vill. På din tv, smartphone, surfplatta eller dator. Boxer finns till för att Sveriges alla tv-tittare enkelt ska få tillgång till sina favoritprogram: via antenn, fiber och mobilt. I dagsläget finns cirka 40 kanaler i utbudet som sänds både via marknätet och över internet. Med Boxer Play kan du ta del av mängder av innehåll via din TV, dator, surfplatta eller smartphone, helt på dina villkor. Boxer har kanaler för hela familjen: sport, långfilmer, barnprogram, nyheter, djur och natur, dokumentärer, musik och underhållning. Här kan du till exempel se på Idol, 100 Code, Limitless och andra populära tv-serier eller avnjuta alla matcher i SHL. Du väljer själv det kanalpaket och den bindningstid som passar dig bäst.

Hos Boxer kan du välja mellan följande paket:
Boxer Mix är valet för dig som snabbt och enkelt vill dyka in i den digitala TV-världen. Du får bl a de 10 mest populära kanalerna samt lite mer nischade kanaler som Discovery Channel, CNN, Eurosport, MTV och TV10.
Boxer Max innehåller de populäraste kanalerna i Boxer Mix och dessutom lite till. Barnen får Disneys fantastiska barnprogram och den filmintresserade får TCM och Silver. Därutöver ingår VH1 med massor av musik.
Boxer Flex 8/16 låter dig själv välja dina 8/16 favoritkanaler. Du kan därefter byta ut en eller flera kanaler varje månad.

Gå in på Boxers hemsida Boxer.se och se om du har möjlighet att få en gratis provmånad. Du har då möjlighet att testa Boxer helt kostnadsfritt utan bindningstid eller startavgift. Vill du sedan teckna ett abonnemang kan du använda dig av de Boxer rabattkoder som du kan hitta på den här sidan. Ange bara din Boxer rabattkod på beställningssidan så får du ditt Boxerabonnemang lite billigare än du normalt skulle få.

I de kundnöjdhetsmätningar som SKI (Svenskt kvalitetsindex) gör brukar Boxer nästan alltid hamna högt upp på listan. Detta då Boxer alltid strävar efter att erbjuda en bättre kundupplevelse och service än sina konkurrenter. Om du har några frågor kring tekniken eller utbudet är det bara att vända dig till Boxers kundservice som består av hela 200 medarbetare. De svarar snabbt på alla dina frågor och funderingar, antingen på telefon eller på Boxers sida på Facebook. De allra flesta telefonsamtal besvaras inom en minut. Upptäck Boxer du också!