Rabattkoder till Bra mat hemma

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på bramathemma.se

Bra mat hemma
Visst vore det bra att kunna spara tid och pengar när det gäller matlagning? Bra Mat Hemma har ett smidigt system för detta där du får en matkasse levererad hem till dörren med alla ingredienser som behövs för veckans måltider. Du slipper köa i affären och det blir inga dyra spontanköp. Använder du dig dessutom av en Bra Mat Hemma rabattkod så sparar du utöver tid även pengar. Läs mer »
Bra mat hemma rabattkod
Få en kokbok med dina fem första leveranser från Bra Mat Hemma. Bland böckerna finns bl.a. Ernsts kokbok.
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Bra mat hemma

14

personer har besökt vår sida för Bra mat hemma denna vecka

0

personer har sparat pengar hos Bra mat hemma idag

Butiker liknande Bra mat hemma

Populära butiker i samma kategori som Bra mat hemma. Se alla butiker inom kategorin mat.

Info om Bra mat hemma rabatter

Bra mat hemma Screenshot Screenshot från bramathemma.se
Bra Mat Hemma startades 2009 av tre kockar i Örebro. Numera är sätet i Karlstad, VD är Karin Edner och konceptansvarig är Linda Granath Westin. Idén är att förenkla vardagslivet genom att erbjuda matkassar för varierande måltider med bra näringsvärde och lokala råvaror så långt det går. Det är tydliga, enkla och snabba recept, och även barnen kan vara delaktiga i matlagningen. Maten levereras i en kylväska i ett utbytessystem, den tomma kylväskan lämnas tillbaka när nästa leverans avlämnas. Bra Mat Hemma garanterar en obruten kylkedja. Utkörningsdag är söndagar, men man har även möjlighet att hämta sin matkasse i vissa butiker. På Mina sidor kan du lätt gå in och ändra i dina bokningsrutiner, om du till exempel vill hoppa över en matkasse. Ett alternativ om du vill plocka ihop din egen matkasse är Mat.se som levererar mat hem till dörren som du själv valt.

Det finns fyra olika matkassar att välja mellan: Premiumkassen för en detaljplanerad meny där alla ingredienser ingår och är uppmätta, LCHF-kassen med maträtter för den som vill ha lite kolhydrater och mycket fett, Familjekassen som är anpassad för barnfamiljen där du lagar mat från grunden samt Låglaktoskassen med laktosfria mejeriprodukter. Premium- och LCHF-kassen finns för 2, 4 eller 6 personer och Familje- och Låglaktoskassen för 4 eller 6 personer. I Premium- samt LCHF-kassen ingår precis alla ingredienser. I Familje- samt Låglaktoskassen kan man behöva komplettera med några basvaror, man får en lista över vilka ingredienser det gäller.

Ta chansen och utnyttja en Bra Mat Hemma rabattkod från Rabatterat.se och se vilken matkasse som passar just dig!