Rabattkoder till Buttericks

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på buttericks.se

Buttericks
Tycker du om att sätta färg på tillvaron? Då kommer du att hitta saker du gillar hos Butterick's. Det här är ett av Sveriges äldsta företag i branschen som riktar sig mot maskeradkläder, skämtprylar och festartiklar. Redan 1903 grundades Butterick's i Stockholm och det dröjde endast 10 ytterligare år innan de också hade öppnat upp en affär i Göteborg.

Uppenbarligen fanns det ett stort sug bland svenskar att klä ut sig och göra sig lite tokiga - och den efterfrågan har inte avstannat. Det innebär att Butterick's har kunnat fortsätta att expandera sin verksamhet till sex städer i Sverige, däribland Lund och Malmö. Dessutom har de kunnat nå utomlands med affärer i Helsingfors. Ändå är det på nätet som Butterick's har sin allra största försäljning just nu. Deras utbud lämpar sig alldeles utmärkt för nätförsäljning eftersom det är varor som går att skicka med post och som ofta ska användas till specifika tillfällen. Med en Buttericks rabattkod kan du dessutom få rabatt på din beställning. Läs mer »
Buttericks rea
Här hittar du alla prissänkta produkter i Buttericks fyndavdelning
Obekräftat slutdatum
Fri frakt från Buttericks.se
Hos Buttericks får du fri frakt på alla beställningar för över 500 kr
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Buttericks

73

personer har besökt vår sida för Buttericks idag

1

person har sparat pengar hos Buttericks denna vecka

Butiker liknande Buttericks

Populära butiker i samma kategori som Buttericks. Se alla butiker inom kategorin prylar.

Info om Buttericks rabatter

Buttericks Screenshot Screenshot från buttericks.se
Butterick's sortiment består av tre huvudsakliga delar: maskeradkläder, skämtprylar och festartiklar. Maskeradkläderna har alltid varit grunden i verksamheten ända från tidigt 1900-tal och det är kanske vad Butterick's än idag är allra mest kända för. Om du någonsin har besökt en maskerad vet du att maskeradkläder kan se mycket annorlunda ut med alltifrån avancerade heldräkter till mer diskreta utstyrslar.

På Butterick's hittar du båda delarna med vuxendräkter som passar perfekt till Halloween eller andra maskerader. Vad sägs om en kycklingdräkt komplett med kycklinghuvud till påsk? Här finns också storlekar och modeller i alla storlekar som gör att barnen också kan ta del av utbudet. Med en Butterick's rabattkod kan du få en billigare beställning utan att behöva gå miste om dina eller barnens favoriter.

Skämtartiklar är en annan bred kategori som innehåller det mesta. Den klassiska pruttkudden finns förstås att köpa, men här hittar du också mer oväntade skämtartiklar. En sprucken mobilskärm som går att klistra på någons telefon och ge dem rejäl skrämselhicka kan vara ett uppfriskande practical joke. Slime är en annan produkt som har blivit mycket populärt på senare tid och som finns i många olika färger. Skyltar med slogans eller roliga skämt är andra produkter som kan vara kul att köpa antingen till en kompis eller till dig själv. Om du använder dig av en av våra rabattkoder till Buttericks blir din beställning ännu billigare.

Vad gäller festartiklarna är det bara fantasin som sätter gränser för hur du kan sätta färg på ditt party. Heliumballonger är ett säkert kort som definitivt gör att det känns lite festligare. Pinata och beer pong-muggar är andra exempel på festartiklar som brukar göra succé. Oavsett om du ska arrangera en studentfest, fira en födelsedag eller bara vill göra det lite trevligare i ditt hem finns det gott om festartiklar för alla smaker på Buttericks. Om du har en rabattkod till Buttericks blir det ännu enklare att få rabatt på din beställning på nätet och du kan köpa fler festartiklar för samma pengar.

Kontakta Buttericks

AdressButterick’s Leco AB
Sune Sågares Väg 4
313 96 Simlångsdalen
Telefon035-160350
E-post[email protected]