Rabattkoder till Campadre

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på campadre.se

Campadre
Campadre är en shoppingklubb på nätet där du som medlem dagligen får nya erbjudanden på exklusiva varumärken. Campadre startades i november 2008 i Sverige och har sen februari 2009 erbjudit kampanjer inom mode, livsstil, inredning och resor med upp till 70 % rabatt varje vecka till medlemmar i Sverige. Har du en Campadre rabattkod så glöm inte att fylla i den i kampanjkods-fältet i kassan. Läs mer »
Tipsa oss om en rabattkod
Vi känner tyvärr inte till några aktuella rabattkoder till Campadre just nu. Tipsa oss om en Campadre rabattkod här.

Butiker liknande Campadre

Populära butiker i samma kategori som Campadre. Se alla butiker inom kategorin shoppingklubb.

Info om Campadre rabatter

Campadre Screenshot Screenshot från campadre.se
Vem gillar inte ett bra erbjudande? På kampanjsajten Campadre.se hittar du varje dag unika erbjudanden inom mode, hem, inredning, sport, elektronik, resor och andra livsstilsprodukter. Campadre är en shoppingklubb där trendmedvetna konsumenter varje dag får unika erbjudanden från kända varumärken till priser som inte går att hitta någon annanstans. Campadre tillhandahåller för sina medlemmar handplockade produkter från exklusiva varumärken.

På Campadre.se hittar du allt från heminredning, parfymer, keramik, modekläder och skor över snygga designerväskor och accessoarer, högtalare, hörlurar och annan hemelektronik till spaweekends, hotellpaket och exklusiva restaurangerbjudanden. Det finns också speciella erbjudanden för dig med barn, på allt från fina barnkläder till dockteatrar och andra roliga evenemang för barn. Det enda som krävs för att få tillgång till de exklusiva kampanjerna är att du först registrerar dig som medlem på Campadre.se. Det är helt gratis och medför heller inga krav på köp. Sedan får du varje dag superbra erbjudanden direkt till din epost.

På Campadre är det nya kampanjer varje dag. Kampanjerna startar varje morgon klockan sju och det är först till kvarn som gäller. De flesta kampanjer är öppna i 3-5 dagar och det är ett begränsat antal varor som ligger ute till försäljning, så de mest populära produkterna tar ibland slut redan på ett par timmar. Det kan därför vara bra att ta för vana att kolla sajten redan på morgonen när du vaknar.

Med en rabattkod till Campadre får du ett ännu bättre pris på de redan oslagbara kampanjerna. Aktuella Campadre rabattkoder hittar du på den här sidan. Använd din Campadre rabattkod nästa gång du fyndar exklusiva modekläder, heminredning, träningsredskap, hemelektronik eller bokar en resa, ett hotell eller en upplevelse på Campadre.se. Din rabatt dras av direkt i kassan.

Campadre anstränger sig för att du som medlem ska hitta vad du letar efter och för att alltid överträffa dina förväntningar, både vad gäller pris och produkt. På Campadre hittar du det som du tidigare inte ens vågat drömma om till riktigt bra priser!