Rabattkoder till HelloFresh

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på hellofresh.se

HelloFresh
Tänk dig vilken dröm att få en matkasse med tillhörande recept hemlevererad till din dörr, utan att att du själv är tvungen att åka till butiken för att handla. Det är en vardagslyx som säkerligen de flesta önskar sig. Hos HelloFresh kan du välja mellan fyra olika typer av matkassar, du väljer den som passar dig och ditt behov bäst. Vegetariskt, väljer du som vill att dina middagar skall innehålla färska grönsaker och naturliga proteiner. Klassiskt, är för dig som vill variera middagarna med både kött, fisk och vegetariska måltider. Familjevänligt, en matkasse med enkla och snabblagade recept utan starka kryddor som passar hela familjen. Snabbt och enkelt, är den matkassen som passar dig som vill ha god mat men samtidigt inte lägga ner mer än 15-30 minuter på själva matlagningen. För att du ska få en matkasse som passar dig kan du varje vecka välja mellan 15 olika recept, du väljer också hur ofta du önskar att få din matkasse hem till dig. Varför inte prova en vecka eller två, du kan närsomhelst avsluta din prenumeration. Använd dig av HelloFresh rabattkod för att få en billigare matkasse, du kommer inte att ångra dig. Läs mer »
HelloFresh rabattkod
Spara upp till 1357 kr på dina fem första matkassar från HelloFresh med denna rabattkod
HELLOAFF1357
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till HelloFresh

231

personer har besökt vår sida för HelloFresh denna vecka

87

personer har sparat pengar hos HelloFresh denna vecka

Butiker liknande HelloFresh

Populära butiker i samma kategori som HelloFresh. Se alla butiker inom kategorin mat.

Info om HelloFresh rabatter

HelloFresh Screenshot Screenshot från hellofresh.se
Det är inte alltid matlagningen som tar mest tid, ofta används lång tid på att bestämma sig för vilka middagar som skall serveras under den kommande veckan och att finna passande recept. Allt detta tar tid och energi, men det som kanske tar längst tid av allt, det är att åka till butiken för att handla in alla ingredienser som du behöver till middagen. Unnar du dig lyxen att prenumerera på en matkasse från HelloFresh behöver du bara fokusera på en sak, det är att laga god mat. Du får nya härliga recept varje vecka, något som gör att du får en varierad kost. HelloFresh hjälper dig inte bara med goda middagar, de hjälper dig också med att frigöra tid som du kan använda på något annat än att åka till butiken för att handla. Den extra fritiden som du helt plötsligt får, den kan du använda till att tillbringa mer tid tillsammans med din familj och dina vänner. Det är också andra fördelar med en matkasse, bland annat mindre matsvinn, något som gör att du sparar både pengar och miljö. Använder du dessutom din HelloFresh rabattkod när du beställer din matkasse, så blir det såklart ännu billigare.

För HelloFresh är middagen dagens höjdpunkt. De har hjälpt matälskare över hela världen att göra middagen lite enklare och mycket godare sedan 2011. Tanken är att du som kund ska slippa köandet i butiken och att du alltid får exakt mängd med ingredienser till den rätten du skall laga, något som hjälper dig att minimera ditt matsvinn. De ser också till att du får varierad meny, där du själv skräddarsyr dina middagar efter eget behov och smak. HelloFresh är världens ledande matkasse, de har hängivna leverantörer som de har ett nära samarbete med. Detta gör att du som kund alltid får färska ingredienser av hög kvalitet. De är också det första globala CO2-neutrala matkasseföretaget. Det förpliktar dem till att kompensera 100 % av de direkta koldioxidutsläppen som de har, något som gör att HelloFresh är det miljövänligaste valet av matkasse. Det är också viktigt för dem att du som kund har en stor frihet. Det betyder at det är ingen bindningstid på din prenumeration och du kan också välja att hoppa över en vecka om det skulle vara behov för det. Låter detta som ett alternativ som passar dig, med vetskap om att du får god mat, sparar tid, pengar och att du i tillägg värnar om miljön. Lägg våra rabattkoder till HelloFresh på minnet och använd dig av dem när du är redo att starta din prenumeration. Middagarna blir enklare med HelloFresh!

Kontakta HelloFresh

AdressHelloFresh Sweden AB
Billesholmsvägen 4
267 40 Bjuv
Telefon08-580 970 65
E-post[email protected]