Rabattkoder till Ciqola Carpets

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på ciqolacarpets.se

Ciqola Carpets
Ciqola Carpets är en online-butik för kvalitetsmattor. Företaget har 30 års erfarenhet i branschen och tack vare sin stora passion för mattor, har de lyckats skapa ett unikt sortiment med kvalitetsmattor från världens främsta mattillverkare. Alla deras mattor är grundligt kvalitetskontrollerade för att kunna garantera dig som köpare en trygg affär. En matta är som bekant för många, ett enkelt men effektfullt sätt att inreda ett hem på. En snygg matta bidrar till en lyckad heminredning som helhet och är en viktig komponent för trivselfaktorn i en bostad. Ciqola Carpets har valt ut sina mattor för att passa särskilt bra med vår skandinaviska inredningsstil. Ciqola Carpets vill visa på hur stor skillnad en snygg matta kan göra för atmosfären i ett hem och på deras hemsida hittar du praktiska inredningstips, likväl som ett stort utbud av snygga mattor. Om du hittar en matta på deras hemsida, använd gärna vår Ciqola Carpets rabattkod för att få ett riktigt bra pris! Läs mer »
Fri frakt från Ciqola Carpets
Ciqola Carpets erbjuder alltid minst 1 gratis fraktalternativ
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Ciqola Carpets

3

personer har besökt vår sida för Ciqola Carpets idag

0

personer har sparat pengar hos Ciqola Carpets idag

Butiker liknande Ciqola Carpets

Populära butiker i samma kategori som Ciqola Carpets. Se alla butiker inom kategorin heminredning.

Info om Ciqola Carpets rabatter

Ciqola carpets har hela världen som arbetsfält när de letar efter nya mattor. De köper sina mattor direkt från några av världens främsta mattproducenter, vilket gör urvalet i deras sortiment helt unikt. Ciqola Carpets kompromissar aldrig med kvaliteten och använder sig endast av producenter som kan garantera hållbara kvalitetsprodukter till bra priser. Företaget vill att du ska kunna hitta en matta hos dem som passar perfekt till ditt hem, kontor och inte minst din plånbok. För att göra ett extra prisvärt köp hos dem, glöm inte att använda våra Ciqola Carpets rabattkoder som du hittar på den här sidan. Varesig du är intresserad av handknutna mattor tillverkade enligt urgamla hantverkstraditioner eller en toppmodern matta i ett nytt funktionsmaterial, är Ciqola Carpets rätt ställe för dig.

Ciqola Carpets jobbar aktivt med socialt ansvar och hållbarhet i produktionen. De samarbetar bara med återförsäljare och leverantörer som kan leva upp till dessa krav. I första hand köper de sina mattor direkt från mattfabriker i Asien samt Europa. Ciqola Carpets bevakar och kontrollerar regelbundet att fabrikerna lever upp till företagets krav på kvalitet, både vad gäller produkterna och dess anställda som tillverkar mattorna. Även miljöaspekten är mycket viktig för företaget, som ständigt jobbar med att kunna importera mattor av miljövänliga material som blir ett hållbart alternativ både för dig och miljön. Med våra rabattkoder till Ciqola Carpets kan du få du ytterligare rabatt på en redan prisvärd matta, när du handlar hos dem.

Kontakta Ciqola Carpets

AdressCiqola Carpets AB
Kanalvägen 12
194 61 Upplands Väsby
Telefon08-408 808 80
E-post[email protected]