Rabattkoder till Clas Ohlson

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på clasohlson.com

Clas Ohlson
Clas Ohlson har allt du behöver inom bygg, el, multimedia, hem och fritid. I sina 202 butiker i 5 länder erbjuder de alltid ett aktuellt sortiment och företaget ställer höga krav på funktion, kvalitet och pris. Clas Ohlson har också en attraktiv webbutik där du hittar företagets hela sortiment. Så om du letar efter en borr, solcellsdriven lampa, skrivarpapper, färg eller högtalare till datorn, kan det vara en bra idé att surfa in på Clas Ohlsons webbutik och hitta det du letar efter. Med en Clas Ohlson rabattkod kan du dessutom få ett lägre pris på ditt köp. Läs mer »
Clas Ohlson kampanj
Alla prissänkta produkter hos Clas Ohlson just nu
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till Clas Ohlson

4

personer har besökt vår sida för Clas Ohlson idag

0

personer har sparat pengar hos Clas Ohlson idag

Butiker liknande Clas Ohlson

Populära butiker i samma kategori som Clas Ohlson. Se alla butiker inom kategorin verktyg.

Info om Clas Ohlson rabatter

Clas Ohlson startades 1918 av den driftiga entreprenören Clas Ohlson. 22-årige Clas intresserade sig för tekniska uppfinningar och hade en särskild talang för att hitta finurliga lösningar på vardagliga problem. Denna grundinställning lever kvar än i dag och präglar såväl sortiment som service. Från början var bolaget ett postorderföretag som sålde tekniska instruktionsböcker men efter hand utökades sortimentet. Att detta snart 100-åriga företag fortfarande gör succé, beror på att man hittat rätt väg i balansen mellan kvalitet och pris samt att man alltid är beredd att förnya sig och sitt sortiment. Idag expanderar företaget kraftigt och har etablerat sig i flera länder men målet är detsamma: Att hjälpa sina kunder lösa sina vardagsproblem. Ett koncept som verkar fungera lika bra i Småland som i Dubai.

Här finns såväl maskiner och verktyg för bygg och trädgård som leksaker och husgeråd för barn och hem. Elartiklar, data- och mobiltillbehör. Förbrukningsvaror till kontoret och mer därtill. Företaget är välkänt genom sina många butiker ute i landet, sedan 2012 finns också webbshopen som ett viktigt komplement med sina cirka 15 000 produkter och reservdelar samt en prisbelönt kundservice. Genomtänkt sortering av produkterna i kombination med smarta sökfunktioner gör det lätt att hitta vad du söker. Extra fiffig är möjligheten att söka enbart efter reservdelar till en viss produkt. Använd en rabattkod hos Clas Ohlson nästa gång du behöver handla smarta prylar till ännu bättre priser.

För att du inte ska missa några kampanjer och erbjudanden samlar vi alla rabattkoder till Clas Ohlson här. Med en av våra Clas Ohlson rabattkoder får du möjlighet att spara pengar när du handlar hos företaget från Insjön. Med sitt breda sortiment på mer än 15 000 artiklar har Clas Ohlson det du letar efter, oavsett om det är en laddare, fläkt, fiskespö, krocketklubbor, mixer, datortillbehör, plånbok eller förvaringslådor. Missa inte något erbjudande, hämta din Clas Ohlson rabattkod redan idag och använd nästa gång du ska handla byggvaror, fritidsutrustning, produkter till hemmet eller tillbehör till din medieutrustning. Rabattkoder hjälper dig att spara pengar när du handlar på nätet och ser till att du alltid får bästa möjliga pris.

Du kan välja mellan flera olika betalningslösningar såsom kort, faktura eller postförskott och det går lätt att följa beställningen genom "Mina sidor". Du kan även använda av våra rabattkoder till Clas Ohlson för varor som ska levereras till Danmark, Färöarna, Grönland, Finland, Åland och Island. Öppet köp och möjligheten att lämna tillbaka eventuella returer i närmaste butik är uppskattat och tryggt.