Rabattkoder till Conrad

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på conrad.se

Conrad
Om du letar efter ett ställe som har samlat ett brett utbud av olika produkter med alltifrån hemelektronik till verkstadsverktyg och kontorsmaterial på ett och samma ställe kan Conrad vara något för dig. Med sin e-handelsbutik har de lyckats skapa en portal med massor av erbjudanden där du kan få det mesta för hemmet, jobbet och fritiden. Att definiera Conrads sortiment i några få ord är svårt eftersom deras affärsidé till stor del bygger på att kunna vara en heltäckande återförsäljare av produkter. Här kan du med andra ord hitta något för alla smaker och behov. Med hjälp av en Conrad rabattkod kan du dessutom köpa hem produkter till ett lägre pris. Läs mer »
10% rabatt hos Conrad.se
Denna Conrad rabattkod ger dig 10% rabatt på deras tre egna varumärken Voltcraft, Toolcraft och Renkforce
Obekräftat slutdatum
Conrad kampanj
Här hittar du alla just nu aktuella kampanjer på Conrad.se
Obekräftat slutdatum
Få 50 kr rabatt på Conrad.se
Anmäl dig till Conrads nyhetsbrev och få 50 kr i rabatt vid köp över 499 kr på en beställning
Obekräftat slutdatum
3

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Conrad

123

personer har besökt vår sida för Conrad denna vecka

26

personer har sparat pengar hos Conrad denna vecka

Butiker liknande Conrad

Populära butiker i samma kategori som Conrad. Se alla butiker inom kategorin hemelektronik.

Info om Conrad rabatter

Conrad Screenshot Screenshot från conrad.se
Conrad är i grunden en tysk kedja som startades redan 1923 i Berlin. Dagens utbud av produkter är förstås helt annorlunda jämfört med då tack vare den snabba teknologiska utvecklingen, men grundstommen i affärsidé är ändå densamma: att erbjuda smarta prylar till ett lågt pris. Efter starten i Tyskland har Conrad gradvis expanderat sin verksamhet i takt med att kunderna har svarat positivt på idén. De har öppnat lokala kontor i länder som Storbritannien, Slovakien och, inte minst, Sverige. Totalt har de 36 fysiska butiker vilket kan tyckas lite, men det är också för att deras huvudsakliga försäljning sker på nätet.

När du går in på Conrads hemsida möts du av en avskalad och användarvänlig sajt som fokuserar på innehållet. Conrad är väl medvetna om att användare som kommer in på Conrads sajt vill framför allt en sak - att få en tydlig översikt som ger dem möjlighet att hitta produkten de är ute efter. Därför är hemsidan uppdelad i kategorier som var och en leder till produkterna som kategorien innehåller. På så sätt kan du med enkelhet bläddra bland olika produkter och få en tydligare bild över Conrads sortiment trots att det innehåller tusentals produkter. När du använder en Conrad rabattkod kan du dessutom få din beställning billigare.

När du klickar dig in på de olika kategorierna ser du snabbt vad Conrad har att erbjuda. Här hittar du till exempel en Multimedia-kategori där allt som har med ljud och bild att göra går att hitta. Med alltifrån surfplattor till kameror och högtalare kan Conrad fungera som en mycket välsorterad elektronikhandlare trots att det bara är en av deras kategorier. Ett av Conrads viktigaste koncept är att produkterna som du köper ska hålla ett lågt pris. Tack vare fokus på näthandeln kan de ha stora lager av produkter som de sedan skickar ut till dig när du gör en beställning. Om du använder en av våra rabattkoder hos Conrad i samband med beställningen kan du få ännu mer tysk kvalitet för pengarna.

Att handla på Conrad är enkelt. När du har bestämt dig för vilka varor som passar dig lägger du helt enkelt i dem i din varukorg. Därefter går du till utcheckningen där du fyller i dina uppgifter så att produkterna hamnar på rätt adress. Conrad samarbetar med erkända betallösningar som Visa, MasterCard och Klarna och du kan därför betala tryggt och säkert på deras plattform. I samband med utcheckningen kan du också använda en rabattkod hos Conrad för att spara en slant. När du har lagt din beställning är det bara att luta dig tillbaka och invänta leveransen.

Kontakta Conrad

AdressConrad Elektronik Norden AB
Skeppsgatan 19
211 11 Malmö
E-post[email protected]