Rabattkoder till Coolshop

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på coolshop.se

Coolshop
Med en Coolshop rabattkod kan du få det bästa priset när du handlar spel i nordens största spelbutik på nätet. Coolshop började sin verksamhet år 2005 med att sälja spel, men nuförtiden går det att handla en mängd olika produkter i deras svenska webbutik. Deras utbud består av tusentals artiklar inom främst dator och konsol-spel men de har även prisvärda produkter inom kategorierna film och TV-serier, musik, skönhet och hälsa, leksaker, hus och trädgård, elektronik, musikinstrument och DJ, sport och fritid, kläder och temafest. Coolshop.se startade som en mindre återförsäljare i Norge men har sedan dess utökat sin verksamhet och har numera både fysiska butiker och webbutiker i 7 olika länder. De är högst rankade av Trustpilot och är bland annat märkta för trygg e-handel och använder säkra SSL-protokoll. Det här innebär att det är helt säkert att handla i webbutiken. Läs mer »
Alla varor på rea hos Coolshop.se
Här hittar du alla rabatterade varor i Coolshops rea-avdelning
Obekräftat slutdatum
Outleten hos Coolshop.se
Här hittar du Coolshops outletavdelning full med prissänkta produkter
Obekräftat slutdatum
Fri frakt på allt hos Coolshop
Hos Coolshop.se ingår frakten i alla priser. Det tillkommer därför inga extra kostnader för leveransen.
Obekräftat slutdatum
3

aktuella rabattkoder & erbjudanden till Coolshop

126

personer har besökt vår sida för Coolshop denna vecka

19

personer har sparat pengar hos Coolshop denna vecka

Butiker liknande Coolshop

Populära butiker i samma kategori som Coolshop. Se alla butiker inom kategorin hemelektronik.

Info om Coolshop rabatter

Coolshop Screenshot Screenshot från coolshop.se
Coolshops webbutik har 14 avdelningar och är snyggt utformad med logisk struktur och sökfunktion så att det är lätt att hitta vad man letar efter. Du kan exempelvis använda din Coolshop rabattkod för att handla konsoler och spel för Playstation 3, Playstation 4, Playstation Vita, Xbox 360, Xbox One, PC, Nintendo 3DS, Nintendo DS/Dsi, Nintendo Switch, Wii/Wii Mini, Wii U, Sony PSP och många fler. Du hittar alla nya spel och både populära och mindre kända titlar i utbudet. Förutom att köpa spel kan du även sälja dina gamla PC och konsolspel till butiken. Coolshop har en prisgaranti som innebär att du alltid får det bästa priset om du handlar hos Coolshop. Hittar du ett spel för ett lägre pris någon annanstans så kan du kontakta Coolshops kundtjänst som då kommer se till att de matchar priset. Den här prisgarantin gäller med frakt inkluderat, så om något annat företag säljer produkten billigare så matchar Coolshop priset plus frakten. Använder du en rabattkod får du dock ner priset ytterligare och kan vara säker på att få produkten till ett oslagbart pris.

I Coolshops webbutik kan du även läsa recensioner av produkter innan du bestämmer dig för att köpa något. När du handlar i webbutiken med din Coolshop rabattkod får du ytterligare rabattpoäng som du kan använda för att få ner priset även nästa gång du handlar. Det finns flera betalningsmetoder att välja mellan när du ska checka ut. Du kan dels använda kontokort som Visa, Visa Electron, Mastercard och Maestro. Det går också att handla på faktura, när du köper något med Klarna Faktura får du 14 dagar på dig att betala och det tillkommer en mindre avgift på 19 kronor. Om du har Swedbank kan du välja direktbetalning och det går även att själv välja hur mycket du vill betala varje månad med Klarna Konto. Alla priser du ser i webbutiken är inklusive frakt så du behöver inte tänka på att betala något extra för att få hem produkterna. Coolshops kundtjänst är öppen måndag-fredag mellan klockan 09:00 och 16:30. De har en livechat, e-post och telefonnummer som du hittar på deras hemsida, www.coolshop.se.

Kontakta Coolshop

AdressSpelbutiken Sweden AB
Vagnvägen 16B
432 32 Varberg
Telefon0340-64 66 30
E-post[email protected]