Rabattkoder till Designonline

Till butiken

Handla med rabatt på designonline.se

Designonline
Designonline är en av världens största webbutiker som är inriktad på skandinavisk design och inredning. Designonline har funnits på nätet sedan 2003 och har idag tusentals kunder över hela världen. Med en Designonline rabattkod kan du få rabatt på hela din beställning, utvalda varor eller speciella produktkategorier. Butiken har dessutom en outletavdelning och ett kampanjtorg med rabatterade designprodukter. Handlar du får över 499 kr så bjuder Designonline på frakten. Läs mer »
Upp till 50% rabatt hos Designonline
Alla aktuella kampanjer och kampanjvaror hos Designonline. Upp till 50% rabatt!
Obekräftat slutdatum
Handla fraktfritt från Designonline.se
Fri frakt vid köp över 399 kr hos Designonline
Obekräftat slutdatum
Rea på designvaror hos Designonline
Alla aktuella reaprodukter hos Designonline
Obekräftat slutdatum

Butiker liknande Designonline

Populära butiker i samma kategori som Designonline. Se alla butiker inom kategorin heminredning.

Missa inga rabattkoder till Designonline, gå med i vårt nyhetsbrev!

Info om Designonline rabatter

Designonline Screenshot Screenshot från designonline.se
Den webbaserade design- och inredningsbutiken Designonline startades i Sverige år 2002, av entreprenören och företagaren Jörgen Bödmar. Med sin nydanande nätbutik, med fokus på exklusiva inredningsprylar från välkända varumärken, avsåg han att tilltala en bred målgrupp bestående av inrednings- och designintresserade människor runt om i Sverige. Ledordet var lättillgänglighet, och kunderna kunde besöka butiken när och varifrån de önskade. Designonline har snabbt vuxit till en tongivande aktör på marknaden, med kunder i mer än sjuttio olika länder, på så vitt skilda platser i världen som Hawaii och Tokyo.

Designonlines huvudkontor och lager ligger i småländska Kalmar och antalet medarbetare växer ständigt. Sortimentet är mycket brett med ca 170 olika varumärken, så använd gärna din Designonline rabattkod för att fynda bland godbitarna. Ett antal världsledande och välkända märken såsom Orrefors, Kosta Boda och Edblad finns i sortimentet. Du kan hitta all möjlig inredning och möbler, så varför inte använda en rabattkod till Designonline för att fynda stolar, bord, lampor, ljus eller glas? Företaget erbjuder även smycken, klockor, väskor och klädesplagg till både kvinnor och män, samt gosedjur och leksaker till barnen. Designonline kan även erbjuda tips på gåvor att ge bort som present, exempelvis julklappar, studentpresenter och bröllopspresenter. De tipsar även om mer traditionella och säsongsrelaterade gåvor till högtider som påsk och midsommar, och naturligtvis säljer de vår svenska dalahäst i flera olika utföranden, vilket är en trevlig gåva vid internationella kontakter.

Hos Designonline finns något för alla smaker och åldrar, med fokus på god design och hög kvalitet. Det unika sortimentet hos Designonline består av över 5 000 noga utvalda inredningsartiklar från mer än 150 olika skandinaviska varumärken som bland annat Marimekko, Pappelina, Iittala, Design House Stockholm och Stelton med flera. Om du ännu inte har beställt från Designonline är det ett alldeles perfekt tillfälle att få uppleva företagets utmärkta service genom att lägga en beställning. Passa på att utnyttja en av våra Designonline rabattkoder, som ger dig möjlighet att spara pengar på ditt köp.