Rabattkoder till DFDS

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på dfds.com

DFDS
DFDS ser till att privatpersoner kan resa genom hela Europa, dessutom frakta de gods bland annat över Östersjön och Medelhavet, samt har logistiklösningar för företag som handlar med länder i Europa. Oavsett vad som far över haven på DFDS skepp och fartyg kommer man säkert och tryggt i hamn. Är det dags för äventyr går det att använda sig av DFDS rabattkod för att komma ut i Europa.

Passagerarfartyg - Ett sätt att se Europa

Det går att resa med DFDS från flera europeiska hamnat till England, men de har även rutter runt om i Skandinavien och över Östersjön. Därutöver har företaget kryssningar tar sina passagerare runt om i Europa. Man kan åka på en minikryssning till Litauen eller en temakryssning. Några av de teman som kryssningarna har är romantik, balett eller opera, samt den populära nyårskryssningen. Läs mer »
DFDS erbjudande
Här hittar du alla just nu aktuella specialerbjudanden hos DFDS
Obekräftat slutdatum
1

aktuell rabattkod eller erbjudande till DFDS

2

personer har besökt vår sida för DFDS idag

7

personer har sparat pengar hos DFDS denna vecka

Butiker liknande DFDS

Populära butiker i samma kategori som DFDS. Se alla butiker inom kategorin resor.

Info om DFDS rabatter

DFDS Screenshot Screenshot från dfds.com
Upplevelsen ombord mellan exempelvis Köpenhamn och Oslo går det att ta del av utmärkt mat, den fantastiska atmosfären och få en service som är något ut över det vanliga. Resan passar all typer av plånböcker, åldrar och smaker. Det går få hytter allt från ekonomi till en svit, och det finns ett stort urval av restauranger och caféer ombord. Fartyget Pearl Seaways har till och med en pool utomhus, jacuzzi och solterrass. Självklart finns det denna service på alla DFDS passagerarfartyg. Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av resan Det går att boka semesterresor och ta del av erbjudanden. Man kan åka på semester med sin familj eller på egen hand, självklart är det upp till var och en, DFDS har en stor erfarenhet att arrangera konferenser och ta hand om stora grupper. Det är väldigt enkelt att boka biljetter och använda sig av DFDS rabattkoder för att resan ska bli billigare.

Sjöfrakt

Sjöfrakt är ett bra sätt att frakta gods på och kan i många fall bli betydligt billigare och dessutom sparas det tid. DFDS har olika scheman och rutter som de erbjuder företag att frakta gods. Det går att frakta exempelvis mellan Marseille - Tunis eller Spanien - Storbritannien - Irland. Enklaste är att kontakta DFDS för att få närmare information.

Logistiklösningar

Ett mindre företag kan ha svårt att frakta gods från A till B, då finns där DFDS som erbjuder olika typer av logistiklösningar. Det går att fraktat allt från fulla och del laster till multimodala lösningar som inkluderar fartyg, tåg och terminaltjänster.

Reseguider med DFDS

För att lära sig mer om resmålen erbjuder DFDS sina resenärer reseguider, vilket gör att man kan lära sig mer om resmålet. De mest populära städerna är Oslo och Köpenhamn. I dess guider hittas information vilka turistattraktioner som man inte bör missa för att få den mest unika upplevelse som möjligt. I den gröna staden Oslo kan du vandra på vackra vandringsleder, åka skidor, paddla kanot eller segla utan ens lämna staden. Vid ett besök i Köpenhamn går det att besöka den anrika nöjesparken Tivoli, se den lilla sjöjungfrun eller besöka Christiania.

Om DFDS

DFDS är ett rederi från Danmark och grundades redan år 1866. Numera finns det cirka 4 000 anställda som ser till att passagerare och gods kommer fram till sin destination på ett säkert och tryggt sätt. Företaget verkar i elva av de nordeuropeiska länderna, men har huvudkontor i Köpenhamn. Några av de fartyg som finns i DFDS:s flotta är är MS Crown of Scandinavia, MS Dana Sirena och MS King of Scandinavia. Rederiet har även blivit prisbelönta som Europas bästa färjetrafikföretag mellan åren 2012 - 2019 och världen mest ledande mellan åren 2011 - 2018. Vilket gör att det kan vara tryggt och säkert att använda en av våra rabattkoder till DFDS om reslusten blir stor.