Rabattkoder till eNemo

Till butiken

Handla med rabatt på enemo.se

eNemo
Med en eNemo rabattkod kan du välja mellan ett stort utbud av vitvaror, hushållsprodukter och VVS-varor. Företaget har funnits på den svenska marknaden sedan 2011 och är en del av danska WhiteAway Group, ett av danmarks ledande online-företag inom hemelektronik och vitvaror. Läs mer »
Rea hos eNemo
Alla aktuella reavaror hos eNemo. Fynda vitvaror till kanonpriser!
Obekräftat slutdatum
Fri frakt hos eNemo
Fri frakt på alla beställningar från eNemo.se
Obekräftat slutdatum

Butiker liknande eNemo

Populära butiker i samma kategori som eNemo. Se alla butiker inom kategorin vitvaror.

Missa inga rabattkoder till eNemo, gå med i vårt nyhetsbrev!

Info om eNemo rabatter

eNemo Screenshot Screenshot från enemo.se
Med en eNemo rabattkod är det möjligt att handla varor från välkända varumärken som Braun, Nilfisk, Miele, LG och Philips. Företaget har ingen fysisk butik, men för att hålla nere kostnaderna och säkerställa snabba transporter har man ett eget lager. Det svenska kontoret med kundtjänst och lager ligger i Solna, företaget går att kontakta direkt via telefon samt live-chat alla dagar utom allmänna helgdagar. ENemos vision är personlig och kompetent service som ska ge kunden den allra bästa upplevelsen.

eNemo erbjuder fri frakt inom Sverige samt tilläggstjänster som uppbärning, installation och bortforsling mot tilläggskostnad. Större varor levereras till kundens dörr eller tomtgräns med transportföretaget Bring. Mindre vitvaror levereras med DHL till serviceombud med sms-avisering. Den förväntade leveranstiden är mellan 2-6 eller 4-10 vardagar beroende på produkt. Den fria frakten hos eNemo gäller tyvärr inte till öar, förutom Gotland, som kräver båt- eller färjetransport

Den som handlar med en av våra eNemo rabattkoder kan välja mellan att betala med MasterCard eller Visa-kort, bankgiro eller fakturabetalning via tjänsten Svea. För den som önskar är det även möjligt med delbetalning över ett visst antal månader. För den som tänkt sig handla fler än tre varor erbjuder sig eNemo att ta fram ett paketpris. Varje offertförfrågan behandlas av företagets kundtjänst och är inte bindande. Företaget erbjuder även en prisgaranti, om kunden hittar en billigare vara hos en annan leverantör är det möjligt att få priset sänkt.

eNemo erbjuder tillsammans med Securator en ettårig försäkring som täcker eventuella skador och fel som inte omfattas av tillverkarens garanti eller reklamationsrätten. Försäkringen omfattar bland annat ett fullt skydd mot plötsligt uppkomna skador som tappskador, fukt och vattenskador. Denna försäkring är helt utan självrisk och är möjlig att förlänga upp till fyra år.