Rabattkoder till First Hotels

Till butiken
Rabattkoder/Erbjudanden

Handla med rabatt på firsthotels.se

First Hotels
First Hotels är en av de ledande hotellkedjorna i Skandinavien med hotell i Sverige, Norge och Danmark. Du får alltid bästa pris på din hotellbokning när du bokar online på firsthotels.se, dessutom erbjuder First Hotels dig en prisgaranti som innebär att du får 25 % rabatt om du hittar ett lägre pris med samma villkor. Med en First Hotels rabattkod (även kallat bokningskod) ger vi dig möjlighet att göra boendekostnaderna till en ännu mindre andel av din resebudget. Läs mer »
First Hotels erbjudande
Alltid lägsta pris på ditt boende när du bokar hotell online med First Hotels WebDeal
Obekräftat slutdatum
First Hotels erbjudande
Alla aktuella erbjudanden på hotell hos First Hotels
Obekräftat slutdatum
2

aktuella rabattkoder & erbjudanden till First Hotels

96

personer har besökt vår sida för First Hotels denna vecka

16

personer har sparat pengar hos First Hotels denna vecka

Butiker liknande First Hotels

Populära butiker i samma kategori som First Hotels. Se alla butiker inom kategorin hotell.

Info om First Hotels rabatter

First Hotels Screenshot Screenshot från firsthotels.se
Säg den person som inte njuter av att bo några nätter på ett riktigt bra hotell, oavsett det gäller jobb eller fritid. Ett hotell ska kännas som ett andra hem, och erbjuda alla de bekvämligheter resenärer behöver och är vana vid. Den norska hotellkedjan First Hotels har över 90 omtyckta och centralt belägna hotell, på 43 olika destinationer i Norge, Sverige, Danmark, Spanien och på Island. Det innebär att man kan erbjuda hela 6500 hotellrum och ca 8000 konferensplatser. När First Hotels grundades i Oslo 1993, bestod kedjan av sex svenska hotell. Sedan dess har kedjan vuxit avsevärt, och bland dagens mest populära hotell kan nämnas First Hotel Grims Grenka i Oslo, First Hotel Mayfair i Köpenhamn och First Hotel Reisen i Stockholm.

På First Hotels får du alltid fri WiFi, vilket är ett stort plus såväl för barnfamiljen som affärsresenären. Det finns även ett bonusprogram, First Member, som ger poäng och olika förmåner. Längtar du bort över helgen eller planerar en längre resa till någon trevlig stad i Skandinavien eller Spanien, ska du absolut utnyttja din en av våra förmånliga First Hotels rabattkoder för att göra en riktigt bra deal. Tänk så härligt att vakna upp i en ny stad, äta en härlig hotellfrukost och ge sig ut för att utforska omgivningarna.

First Hotels har som målsättning att erbjuda kvalitetshotell som är unika vad gäller formgivning, stil och atmosfär. Kedjan vill ligga i framkant av den skandinaviska hotellmarknaden och skapa personliga och minnesvärda upplevelser. Företagets tre ledord är glädje, omsorg och nytänkande. Det fyndiga mottot är: "Your second home is FIRST.” Vill du undersöka om detta stämmer? Då kan du med fördel använda ange din First Hotels rabattkod i bokningsprocessen och boka in dig på ett av kedjans trevliga hotell. Då sparar du dessutom pengar på din bokning.